Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Στο Αγρίνιο εντοπίζονται τα επτά νέα κρούσματα της Τετάρτης

 

Επτά ήταν τα νέα κρούσματα τα οποία κατεγράφησαν στην χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας....

Τις τελευταίες ημέρες ο κορωνοϊός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις στην Αιτωλοακαρνανία. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα επτά κρούσματα εντοπίζονται στην περιοχή του Αγρινίου. Ειδικότερα, πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες. Τρία από τα συνολικά επτά κρούσματα αφορούν συγγενικά πρόσωπα. Ιχνηλατήσεις βρίσκονται φυσικά ακόμη σε εξέλιξη και το ενδιαφέρον στρέφεται στη διαχείριση  του επιδημιολογικού φορτίου που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Σε ότι αφορά το «μέτωπο» των νοσούντων, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου συμπολίτης μας, ενώ καλή είναι και η κατάσταση των υπόλοιπων νοσούντων από το χώρο του ΕΚΑΒ.

agriniopress

20 σχόλια:

  1. Εχτες ηταν το Αγρινιο,σημερα ή αυριο μπορει να ειναι στο Μεσολογγι ή στην Ναυπακτο ή στην ευρυτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Σημασια εχει η ενημερωση για να μην χαλαρωνουμε τα μετρα προφυλαξης. Διαφορετικη ειναι η αντιμετωπιση εαν γνωριζουμε λεπτομερειες απο το γνωστο "εμεις εδω δεν εχουμε τιποτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
      ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
      ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ/ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ
      ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

      Διαγραφή
  2. καθως ανοιξαν τα συνορα καλοκαιριατικα χασαμε ξανα την μπαλα με τον κορονοιο . τσαμπα και βερεσε μας ειχαν κλησει μεσα.η χωρα καλα ηταν θωρακισμενη με το πρωτο lockdown ,πληρωνουμε με την υγεια μας το τιμημα του τουρισμου και των εσόδων φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φταίει αυτό ρε άσχετε έ ασχετε
      οταν χορευαν στα πανηγυρια σαν όχλος, ηταν καλά ?

      Διαγραφή
  3. ο χορος σου φτεει [χαιδιαρη μ ]; αντε πεσε να πεθανεις χαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε "χαϊβάνι" στις [[εξυπνάδες]]. κανένας δεν σε φτάνη.

      Διαγραφή
    2. δηλαδη να συνεχίζουμε να χορεύουμε ?
      αυτο προτεινεις εσυ στον εαυτούλη σου.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι χόρευαν στα πανηγύρια κ. 12.46 μ.μ ; 200 άντε 300. Χτες στην Λ. Αλεξάνδρας και έξω απο τον Αρειο Πάγο ηταν 30.000 άτομα απο 7 π.μ ως 5μ.μ . Εδώ τι λέτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "αντε πεσε να πεθανεις χαζε" 8 Οκτωβρίου 2020 - 1:33 μ.μ

    Μά τί επίπεδο και πολιτισμός είναι αυτός, τί ευγλωτία ανθρώπου που ζει στο 2020! Αναρωτιέμαι αν είσαι από αυτούς που ακούμε καταγγελίες συχνά πυκνά για ενδοοικογενειακή βία...και αν κρίνω από τα λεγόμενά σου θα είσαι....
    Υπάρχει θεός και βλέπει όμως, οπότε καλά θα κάνεις να προσέχεις γιατί ως γνωστόν "η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άς τους να λένε και κανένας με λόγια τέτοια τίποτα δεν παθαίνειε τους "χαζοϋς" ετα μπλόκς δέν βγαζεις τέλος και άκρη.

      Διαγραφή
  7. Ποια πανυγηρια μωρε που ειστε για τα πανηγυρια εντελως..τα πανηγυρια σας πειραξαν?η συγκεντρωση χθες σ ολη την ελλαδα για την χρυση αυγη κ ακομα κ στο αγρινιο που ηταν εκατονταδες δεν πειραξε?τα πανυγηρια ειναι το θεμα?πο πο τι διαβαζω θεε μου..τι μεσαιωνικα σκεπτικα ειναι αυτα.ρε συνελθετε λιγο..εχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ
    ΠΑ ΝΔΗ ΜΙ Α..hello...θα ερχοταν κ στο αγρινιο λογικο ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι Οκτωβρίος και εσύ κατηγορης ακόμα τα πανηγύρια, από ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις μεγάλο κόμπλεξ με τα πανηγύρια, και ότι φταίνε για τον Κορωνιό ενώ προχτές που ήταν 30000 κόσμο στην Αθήνα που είναι στα κόκκινα δεν σε πειράζει,άνοιξε λίγο το μυαλό και βάλτο να σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πώ απο δώ για τις συγκεντρωσεις του κόσμου σε πόλεις; να σκεπτεσαι πρωτα και μετα ρωτας.

      Διαγραφή
  9. Κοίτα πρώτα τη γραμμή θα περάσει η κυβέρνηση και τα κανάλια που για μεγάλες συγκεντρώσεις δεν λένε τίποτα και τα κρύβουν, ενω τούς φταίει ο κόσμος στις πλατείες και μετά να ξαναγράψεις γιατί πιάστηκε αδιάβαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα δημιουργούν πρόβλημα σε περιόδους υψηλής μεταδοτικότητας του ιού όπως η φθινοπωρινή στην οποία και εισερχόμαστε σταδιακά. Και οι συγκεντρώσεις και τα πανηγύρια και οτιδήποτε οδηγεί σε συνωστισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν παιζει ρολο η εποχη αν ειναι φθνινόπωρο ή ανοιξη
    η εφαρμογή των μετρων αυτοπροστασιας ειναι η καλϋττρη συνταγή.
    για να ξεπεραστει και αυτη η φάση της επιδημια.
    δεν χρειαζεται πανικος. ηρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ξερω. γνωστό αυτό το λαϊκό αποφθεγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο