Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής: "κα Βέμη - Καρέλου Αθηνά, οφείλετε να μιλήσετε. Ασφαλώς έχετε και εσείς πολιτικές ευθύνες".


ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης.

 
Αγαπητοί Αναγνώστες.
      Στη προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα, η πρώην Αντιδήμαρχος κ Βέμη - Καρέλου Αθηνά  υπέβαλλε τη παραίτηση της από τη θέση του Αντιδημάρχου και  ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ Αποστολάκη. Σε ανακοίνωση της , ανάμεσα στα άλλα τονίζει.
"Δυστυχώς όμως, οι καιροί που διανύουμε είναι πονηροί και χαρακτηρίζονται από τις ενέργειες καιροσκοπικών χαρακτήρων. Κάποιοι από αυτούς και μάλιστα από την παράταξή μας, προσπαθούσαν να μπουν εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση, με τις ευλογίες του Δημάρχου, περιπλέκοντας τα πράγματα και δυσκολεύοντας τις αποφάσεις της Αντιδημάρχου, οι οποίες   είχαν ως κίνητρο τα συμφέροντα των δημοτών".
Κατόπιν των ανωτέρω  θεωρούμε ότι η Δημοτική Σύμβουλος κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά ΟΦΕΙΛΕΙ να μιλήσει.   Θα το κάνει; ΟΨΟΜΕΘΑ. 
 
Αγαπητοί Συνδημότες.
Πάντα  παίρνω ελεύθερα θέση για όλα τα θέματα του Δήμου. Το ίδιο θα κάνω και τώρα.
Η Δημοτική Σύμβουλος κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά πορεύτηκε με τη Δημοτική ομάδα του Δημάρχου κ Αποστολάκη  πάνω από έξι χρόνια.   Συνεπώς έχει πολιτικές ευθύνες για τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει.
Σε ότι με αφορά  δεν εξεπλάγην  που παραιτήθηκε και έφυγε από τη Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας. Το περίμενα από καιρό και έμμεσα πλην σαφώς το έγραψα και το έλεγα.  Εκείνο που με ξάφνιασε ήταν ότι κατέβηκε ξανά υποψήφια με το Δήμαρχο κ Αποστολάκη  στις εκλογές του 2019.  Και εδώ προς το παρόν σταματώ.
Βεβαίως –και αυτό κρατήστε το- θα υπάρξουν και άλλες διεργασίες στους Δημοτικούς Συμβούλους   της πλειοψηφίας και όχι μόνο. Είμαι πολλά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι.
 
Κυρία Βέμη – Καρέλου Αθηνά είναι μονόδρομος να μιλήσετε.  Έχετε υποχρέωση να ενημερώσετε τους Δημότες  τι ακριβώς συμβαίνει.  
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.







7 σχόλια:

  1. Τι να απαντήσει η κυρία Καρελου αυτή ξέρει τι έχει περάσει με όλους αυτα τα λαμόγια που είχε κοντά της είναι η μόνη που φοράει παντελονια για να μην κρυώνει. Λεβεντισσα μπράβο της κ παλι μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να μιλησει? αφου τα εχεις πει ολα εσυ κωστα την καλυψες πληρως. ξερουμε οτι ολοι τα κοβουν μαυρα οτι τις προμηθειες τις παιρνουν συγγενεις και ημετεροι και οτι δεν ενισχυουν την τοπικη αγορα παιρνοντας απο αλλου (τωρα πως γινεται τα δυο τελευταια μαζι δεν ξερω μαλλον εφαρμοζουμε την μεθοδο της εις ατοπον απαγωγης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε την κυρία καρελου ξέρει τι θα κάνει εσύ δε ρωτάς το φιλαράκι σου το βίτσα μετά τα σκουπίδια της Λευκάδας έφθανε και από την Αιγιάλεια 10000 τόνοι και ξαναέρχονται άλλοι 10000 αυτά ενδιαφέρουν όχι η κυρία καρελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι σου θα τα φέρουν εσένα ; Στα Χυτα πηγαίνουν που τα δημιούργησε ο Σολδατος Γιαυτο το λόγο .

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου μπορείς να ρωτήσεις τι έγινε την τετραετία 90 94 που βρέθηκαν όλοι με καινούργια αυτοκίνητα για μια απόφαση και τι έγινε την τετραετία 98-02 που με σύμφωνη γνώμη όλων ήρθαν τα ΧΥΤΑ στην Πάλαιρο και μην σας κοροϊδεύουν ήταν όλοι στο παιχνίδι

      Διαγραφή
  4. Η Λευκάδα εντάσσει έργα πολιτισμού μέσο ΕΣΠΑ και εμείς το μεγάλο έργο είναι πως θα πάρουμε τα σκουπίδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο