Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Παίρνουμε θέση για την ΠΟΑΥ







 Διαβάστε περισσότερα »






11 σχόλια:

  1. Καλά ένταξη μας πείσατε . Από ανακοινώσεις είστε καλοί. Κολοντουμπα θα κάνετε παλι όπως κ με της 30 απολύσεις που έγιναν το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος έκανε κωλοτουμπα ρε χαμενε το σωματείο η οι φύλακες που είχαν υπογράψει κρυφα την ίδια μέρα; βλακα απο κάτι βλακες σαν και σένα υποφέρει ο τοπος

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αν υπήρχαν εργασιακές συμβάσεις, υψηλοί μισθοί, αυστηρά 8ωρο κλπ κλπ θα ήσασταν ξεκάθαρα υπέρ των ιχθυοκαλλιεργειων. Δεν βοηθάτε κανέναν με αυτή την ανακοίνωση. Ούτε καν τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσείς μας βοηθούσατε τόσα χρόνια με τα προβλήματα. Όπως βοηθάτε το τόπο. Ουστ λαμογια

      Διαγραφή
    2. Η ανωνυμία σίγουρα εγκυμονει τον κίνδυνο να σε πουν και λαμογιο. Το δέχομαι. Πες μου όμως κι εσύ, ανώνυμα, που στο παραπάνω κείμενο βλέπεις σαφή θέση. Θα σε στηρίξω επειδή δεν έχω 8ωρο, δεν έχω συλλογική σύμβαση, δεν έχω το ένα δεν έχω το άλλο. Δες μια ωραία εκπομπή στο ετ3. Λέγεται, τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα. Κράτα τον τίτλο και προβληματισου. Σαφέστατα είμαι ενάντια στις ιχθυοκαλλιεργειεες

      Διαγραφή
    3. Μπράβο φίλε μου σοφά λόγια. 2.19

      Διαγραφή
  3. 4 χρόνια λέμε θεωρίες στα καφενεία και πολιτικές φιλοσοφίες για τον Μαρξισμό
    και την μέρα στις καλπες ψηφίζουμε σόσιαλ/δημοκρατικό καπιταλισμό.

    απόδειξη ? πώς παίρνει το ΚΙΝΑΛ, η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ = 90 % ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω να πω ένα μπράβο στους εργαζόμενους του Νηρέα. Γιατι παρόλο που έχουν τους πρώην συνδικαλιστές να λένε τα αντίθετα με αποτερο σκοπό το βόλεμα τους, αυτοί ξεκαθαρίζουν και απόλυτο τρόπο τη θέση τους. Μιλάνε ξεκάθαρα για το εργασιακό κάθετος Και το εργασιακό ρουσφέτι που παίζονταν με τους ψήφους. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο κυριοι του σωματιου πολλα συγαρητηρια ,ας σταματησουν επιτελους οι ιδιοκτητες των μοναδων να προσπαθουν να σας χρησιμοποιησουν κατα τον πλεον ανεσχηντο τροπο,εργαλειοποιοντας τους εργαζομενους με μονο σκοπο να ειδιοποιηθουν τον πανεμορφο τοπο μας,προσφεροντας μονον εκμεταλευση των ανθρωπων,ρυπανση στο περιβαλον και ναρκοθετηση της τουριστικης αναπτυξης του τοπου μας,ανταμα με τους πρωην της αυτοδιοικησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αδερφέ ΞηρομεροNews βγαλτη κανονικά την ανακοίνωση, ενιαία, που την έβγαλες σε 3 αποσπάσματα..
    Αποτελεί Γενναίο, Αντικειμενικο και Ανιδιοτελής το περιεχόμενο της, πράγμα σπανιοτατο για τις μέρες μας, όταν όλοι γλύφουν για ένα κόκκαλο..
    ΕΎΓΕ στο Σωματείο Εργαζομένων.
    Ξηρομερίτης Παπαδατιωτης εν Αθήναις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς δεν υπέγραψε κρυφά από τους φύλακες για να απολυθούν. Βγάλτε μια τέτοια υπογραφή αλλιώς είστε μεγάλοι ψεύτες. Όπως να μας πείτε τα έσοδα που έχετε από τους εργαζόμενους που πάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο