Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Όταν οι άνθρωποι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.....


      Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του καθηγητή στη Νίκαια που μαχαίρωσε σκύλο.
Το σύνθημα «δολοφόνε – δολοφόνε» κυριαρχούσε, ενώ μερικοί άναψαν και καπνογόνα. «Δεν θα τη γλιτώσεις», φώναζαν.
Φιλοζωϊκές οργανώσεις βρήκαν τον αριθμό τηλεφώνου του καθηγητή και τον μοίρασαν σε χιλιάδες μέλη μέσω Facebook. Έκτοτε το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα.
Οργή προκάλεσε το γεγονός ότι ο καθηγητής παρουσιάστηκε αμετανόητος ενώπιον του εισαγγελέα.
Ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και εκείνος χρειάστηκε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας τον σουγιά που είχε μαζί του μέσα σε ένα μαύρο τσαντάκι.
«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή.
Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω «τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου» έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου». Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου, υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί.
«Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.
 
 Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Facebook...
 
Πηγή: mixanitouxronou.gr
 
 
 
 
 
 
 

4 σχόλια:

  1. Δεν ειμαι υπερ της κακοποιησης των ζωων..αλλα αυτο εδω που βλεπω κ διαβαζω ειναι ακραιο.μαζευτηκαν μεσω φεησμπουκ οι φιλοζωοι κ εδωσαν ραντεβου εξω απ το σπιτι του να του σπανε το σπιτι να βριζουν κ να τον τρομοκρατουν?αυτο πραγματικα ειναι ακραιο.δηλαδη οι γονεις απ το κοριτσακι προχθες που του επιτεθηκε ο σκυλος στην παιδικη χαρα κ το σακατεψε..οι γονεις της 17χρονης στη θεσαλονικη που της επιτεθηκε αγελη 15 σκυλιων κ νοσηλευεται στο νοσοκομειο..κ τοσα αλλα περιστατικα επιθεσης ζωων..αυτοι τι επρεπε να κανουν?να πανε εξω απ τις φιλοζωικες να λιντσαρουν τους φιλοζωους?οτι κ να εχει γινει δε δικαιολογειται ολο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να περνάει ότι γραμμή θέλουν κάποιες μειοψηφίες. Να μην παραξηγηθω δεν είμαι υπέρ της κακοποίησης των ζώων αλλά στο όνομα της υπεράσπισης δικαιωμάτων ζώων και διαφόρων άλλων ( λοατκι για παράδειγμα) καταστρατηγούνται δικαιώματα θεμελιώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγαπη και η φροντιδα των ζωων ειναι πολιτισμος..αυτες οι σκηνες βιαιοτητας ομως κ να μαζευονται δεκαδες ατομα απο τη φιλοζωικη να εκφοβιζουν να βριζουν κ να τρομοκρατουν..λυπαμαι αλλα αυτο δεν ειναι πολιτισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάμε καλά.... Το έχουν χάσει τελείως όλοι οι υποτιθέμενοι φιλόζωοι... Είπαμε αλλά όχι και έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο