Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη είδηση: Ρομά έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και έκλεισαν την είσοδο του Μεσολογγίου και Αιτωλικού( ΦΩΤΟ)


Κλειστή είναι η είσοδος της πόλης του Μεσολογγίου στο ύψος του Νοσοκομείου. Ρομά έχουν ανάψει φωτιές στην μέση και δρόμου και πραγματοποιούν κατάληψη, με αποτέλεσμα η αστυνομία Μεσολογγίου να έχει διακόψει την είσοδο στην πόλη από την διασταύρωση Ναυπάκτου, όπως και από την πύλη προς το νοσοκομείο..... 
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Αιτωλικό όπου οι Ρομά έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία στα γεφύρια διαμαρτυρόμενοι και αυτοί για τη δολοφονία 18χρονου, στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας. Η Πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται με οχήματα στα σημεία μήπως χρειαστεί να επέμβουν. 
Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταλήψεις δρόμων είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία. 

onairnews

8 σχόλια:

  1. Οτι γουστάρουν κάνουν . και καλά κάνουν !! αφού μπορούν ??? κανε ειρηνική διαδήλωση και να κλήσεις δρόμο .. και να ζητάς τα αυτονόητα .. σαν Ευρωπαίος πολίτης ! και θα δεις πόσα δακρυγόνα θα πέσουν ... για να κουνηθούν και στους ρομα ?μπορούν ?
    εκτός αν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση .. δεν ξέρω . ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλέβουν καλοδια, διακινούν ναρκωτικά, κλέβουν σπίτια, περνούν τα επιδόματα τους,δεν πληρώνουν μια στο κράτος και δεν τους μιλάει κανείς,ενώ οι αγρότες αν κλείσουν κάνα δρόμο μας στέλνουν τα ματ

      Διαγραφή
  2. Ξύλο που πάει χαμένο τους πληρώνουμε και όλας περνούν τα επιδόματα κλέβουν θέλουν να μιλήσουν και όλας για δικαιώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι κανετε θορυβο με τα σχολια σας?Ο καθωςπρεπει νεοελληνας απλα παρακολουθει αγανακτισμενος τα δρωμενα απο τον καναπε του τρωγοντας πιτσα.Σςςς η Ελλαδα ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκαν και τά κάνουν, αν κάναμε και εμείς κάτι ανάλογο όταν αντί να πάνε φυλακή που κλέβουν χτυπούν γριές γυναίκες με σιδερα, τους δένουν για ώρες, κλέβουν επιχειρήσεις, ναρκωτικά, τουφεκανε στον αέρα και σκοτώνουν παιδιά, τη γλυτώνουν τότε καλά κάνουν. Όσο για το κράτος......καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα βρε αλάνι που είσαι εσύ? Ποιος είσαι εσύ? Τι περιμένεις μπες μπροστά μια και είσαι ξεβολεμενος και εμείς οι νεοέλληνες σε ακολουθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε εμένα δεν έρχονται να το ξέρεις,τώρα αν εσένα σου αρέσει όλο αυτό και συμβιβάζεσαι με αυτό συγχαρητήρια το νεοέλληνας όπως λες σου ταιριάζει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο