Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Γεμίζουν το πινάκιο του δικαστηρίου οι κατηγορούμενοι για ρευματοκλοπή


     Κάθε εβδομάδα υπάρχουν στο πινάκιο των δικαστηρίων τα ονόματα πολλών κατηγορουμένων για ρευματοκλοπή, στην περιοχή Μεσολογγίου και Αιτωλικού και είναι κυρίως Ρομά.

Όμως όλες οι τελευταίες δίκες αναβλήθηκαν με διάφορες δικαιολογίες που προβάλλονται από την πλευρά των κατηγορουμένων. Άλλες, επειδή απουσιάζει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων και άλλες επειδή κάποιος από αυτούς είναι άρρωστος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Με αυτό το αιτιολογικό αναβλήθηκε η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.
Η κάθε υπόθεση περιλαμβάνει 15 – 20 ονόματα και προφανώς πρόκειται για Ρομά που διαμένουν σε παραπήγματα και κλέβουν ρεύμα από τους πυλώνες της ΔΕΗ, όπως για παράδειγμα στον καταυλισμό της εισόδου του Αιτωλικού.
Κάθε τόσο συλλαμβάνονται αρκετοί κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της αστυνομίας, αλλά, όπως φαίνεται, δεν σκέφτονται να συμμορφωθούν, αφού τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται.
 
πηγή: agrinionews.gr


1 σχόλιο:

  1. Μην πατε μακριά και στον Αστακό υπάρχουν αρκετοί 《σοβαροί》 επαγγελματίες που κλέβουν ρεύμα, αρκετο καιρό τώρα χωρίς κανένα έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο