Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Έγκριση δύο θέσεων μονίμων για τον Δήμο Ξηρομέρου, για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ.


Μετά την έγκριση τον περασμένο Ιούλιο (δείτε εδώ) από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Ξηρομέρου, δύο θέσεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η νέα δημοτική αρχή και αφορούσε τις θέσεις:

·                     ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό (Τεχνική Υπηρεσία).

·                     ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (Οικονομική Υπηρεσία).....

είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι ήρθε νέα έγκριση για άλλες δύο θέσεις:

·                     ΠΕ Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου (Τεχνική Υπηρεσία).

·                     ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού (Οικονομική Υπηρεσία).

Οι 4  αυτές θέσεις, θα καλυφτούν μέσω ΑΣΕΠ, λογικά μέσα στο 2021, με σχετική προκήρυξη και διαγωνισμό που αναμένεται για προσλήψεις στους ΟΤΑ και όταν συμβεί αυτό, ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάψει να ζητά υποστήριξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου.

Προσωπικά θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος για την νέα δημοτική αρχή το συμμάζεμα στα οικονομικά του Δήμου, η τάξη και το νοικοκυριό.

Επίσης είναι μονόδρομος η δομική λύση των προβλημάτων, η ενίσχυση των σαφώς υποστελεχωμένων υπηρεσιών, που στο παρελθόν δεν έγινε καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργήσουν πολύ καλύτερα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών, να ενισχυθεί η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε εδώ τις δύο θέσεις.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Αυτό δεν λέγετε συμμάζεμα στα οικονομικά που κάνει ο Δήμος λέγεται αφαίμαξη τον δημοτών και να τελειώνετε με αυτή την καραμέλα που λέγεται συμμάζεμα έλιωσε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εχει ξεφτιλισει ο δημαρχος. Αποδεικνύει ότι τόσα χρονια δεν σας ένοιαζε ο δημος αλλά πως θα φατε. Σε ένα χρόνο μονο εγτιαξε τα οικονομικά και φερνει και κοσμο. Αποδεικνυει ότι είσασταν αχρηστοι

      Διαγραφή
  2. Μεσα σε ένα χρόνο κάνετε πραγματα που δεν γιναν για δεκαετιες μπραβο στη νέα δημοτική αρχή Ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο