Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού του πάρκου του Αστακού.

 



      Μετά και την έλευση των οκτάμηνων και την οργάνωση τους σε ομάδες εργασίας, η Κοινότητα Αστακού, σε συνεννόηση με την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προχώρησε στον ευπρεπισμό του πάρκου του Αστακού.
Στο χώρο αυτό, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής, καθαρισμού χόρτων, κλαδέματος δέντρων, καθώς και διαμόρφωση του χώρου, ώστε να είναι φιλόξενος σε περίοικους και επισκέπτες.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις σε όλο τον οικισμό.
 
Η ανακοίνωση, και φωτογραφίες από τις εργασίες:

:

Αστακός 25.10.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 

Μετά και την έλευση των οκτάμηνων και την οργάνωση τους σε ομάδες εργασίας, σε συνεννόηση με την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προχωρήσαμε σε ευπρεπισμό του πάρκου του Αστακού και θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας σε όλο τον οικισμό.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ
















6 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν Καλή δουλειά και όχι κακοδουλειά με το αιτιολογικό ότι δεν κατέχουν. Θυμηθείτε πριν περίπου ένα χρόνο πως είχαν κακοκλαδέψει την πλατεία ασχολούμενοι 4 άτομα . Ο ένας δήθεν έκοβε δύο κρατούσαν την πλαστική σακούλα και ο τέταρτος έδινε οδηγίες. Αποτέλεσμα για γέλια και κλάματα. Όσο φρόντιζε την πλατεία ο μπάρμπα Αντρέας ο Λεγάτος ήταν αλφάδι. Αλλά ποιός αναγνώρισε αυτή την προσφορά του?? Άντε να δούμε τι θα προσφέρουν οι συμβασιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρετή κ Αντιδήμαρχε Μπράβο ΣΑΣ σέ πολύ λίγα μέρη βρίσκεις τέτοιο πάρκο , είναι στολίδι του Αστακού !! είσοδος πόλης , πάρκο , βιολογικός καθαρισμός , σφαγεία , δρόμος Βασιλόπουλο-Μπαμπινη ,κλπ , πολύ σοβαρά κ μεγάλα έργα επί Δημαρχίας ΠΥΘΑΓΌΡΑ ΣΑΜΑΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν άντρας έντιμος και νοικοκύρης στην δουλειά του και σε όλα του ο μπάρμπα Αντρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι απαραίτητες εργασίες θα γίνονται μόνο όταν ο ΟΑΕΔ διαθέτει πληρωμένους από αυτόν η μάλλον τον ελληνικό λαό εργαζόμενους ; Τα δημοτικά τέλη γιατί τα εισπράττει ο δήμος ; Τι κάνουν τόσο καιρό οι δικοί του υπάλληλοι ; Γάντια ,προστατευτικές μάσκες,κράνη,γυαλιά γιατί δεν φοράνε οι εργαζόμενοι ;Πρόσφατα προμηθεύτηκε είδη ατομικής προστασίας ο δήμος ,γιατί δεν τα φοράνε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά βρε παιδιά, κάνετε τα αυτονόητα μετά από ένα και περισσότερο χρόνο που είστε στην εξουσία. Κάνετε αυτά που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε. Και αυτοδιαφημίζεστε σαν να κάνετε κανένα σπουδαίο έργο. Και μη μου πείτε για τους προηγούμενους. Εκείνοι πήραν αυτό που τους άξιζε. Το 24%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό θα ήταν ο ευπρεπισμός να συνεχίσει και στους εσωτερικούς δρόμους του χωριού. Συγκεκριμένα ο δρόμος που οδηγεί από τα γυφτοκαλυβα στον περιφερειακό ( ο δρόμος που ανοίχτηκε με την προσφορά των Φράγκων) είναι σε άθλια κατάσταση. Στην αρχή υπάρχουν δίπλα από τον κάδο πάνω από τρία χρόνια απομεινάρια κλαδιών,συρταριων, μπάζα ,και προχωρώντας προς τον περιφερειακό βλέπεις τα χώματα να πέφτουν και μαζί με τα βάτα σιγά σιγά να κλείνουν το δρόμο. Επίσης αν παρατηρήσετε τον δρόμο θα καταλάβετε ότι σε λίγο καιρό από την φθορά του θα βγει ο αγωγός του νερού και θα καταστραφεί. Το χειρότερο είναι πως όλα τα χώματα,με την βροχή, καταλήγουν σε ένα φρεάτιο κάτω στα σπίτια και το οποίο φυσικά το βουλώνουν. Κάντε κάτι πριν καταστραφεί τελείως ο δρόμος. Εκτός αν δεν είναι στα ενδιαφέροντα σας η συγκεκριμένη περιοχή.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο