Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: "..... ο εκπρόσωπος του Ερντογάν ανακοινώνει ότι τα πάντα είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης;"

    Τοποθέτηση του Γιώργου Βαρεμένου, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, στην εκπομπή του ACTION24 «Briefing». 
Με τίτλο του δελτίου τύπου "Μαθητές του Γκαίμπελς με λερωμένα χέρια".
Ο κ. Πέτσας είναι αναξιόπιστος. Ό,τι λέει, το λέει για να αναπαραχθεί από τα μέσα της λίστας που κατήρτισε με εντολή Μητσοτάκη, με στόχους μια σαρωτικήγκαιμπελική προπαγάνδα, που αναποδογυρίζει την πραγματικότητα και σκοπό τη συνέχιση της λεηλασίας, που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία.
Επιθυμούν δικαστικές διαμάχες με τον κ. Ματθαιόπουλο για να καταστήσουν αποδοτικό το έργο των παρακρατικών μηχανισμών που έστησαν ενώ κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους επιβραβεύουν ως κυβέρνηση. Στόχος είναι με την κασετοπειρατία και κάθε άλλο μέσο παρανομίας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την κόλαση της φτωχοποίησης που παράγουν και να εξασφαλίσουν το ανεξέλεγκτο μιας εξουσίας, που ανασυστήνει ένα βρώμικο σύστημα πάνω σε κοινωνικά ερείπια, για να οικοδομήσει πολιτική κυριαρχία. Αφού λοιπόν θέλουν να πείσουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει κοινωνική αποδοχή, τότε γιατί λερώνει τα χέρια του στο βούρκο των παρακολουθήσεων; Μήπως σ’ αυτά που θέλει να κρύψει είναι και τα τεκταινόμενα στα ελληνοτουρκικά, για τα οποία ο εκπρόσωπος του Ερντογάν ανακοινώνει ότι τα πάντα είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης;

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή εσένα σε πείραξε η κασετοπειρατεια όπως λες η ότι πήγε να γίνει κουκουλωμα σε μια εθνική τραγωδία με 102 νεκρούς. Στην Αμερική αν αποδειχθεί αυτό θα πήγαιναν για καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαει ο Συριζα που εδωσε το ονομα της Μακεδονιας στους Σκοπιανους
    Δεν λες ευτυχως που δεν ειστε Κυβερνηση...ποιος ξερει τι αλλο θα κανατε....αλλωστε "το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια του" οπως ειχε πει και ο Αλεξης, σωστά;
    Ωωωωωπα μια κωλοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Βαρεμενε αρκετά σας φάγαμε όλους στη μάπα. Κανένας σας δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Όλοι σας την ξεπουλησατε για αυτό θα σας πάρουμε όλους με τις πέτρες μια μέρα, ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο