Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι μάσκες έπεσαν, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απτόητη.

    Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση. Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε;

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ως 5ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, έφερε ψήφισμα καταδίκης όλων των απειλών, επιθέσεων και προπηλακισμών που δέχονται οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ύδρευσης καθώς και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος. Η υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από συνθήκες απειλών και επιθέσεων. Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη να εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης προς κάθε κατεύθυνση, να σταματήσει το καθεστώς των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων και να επανέλθει η υπηρεσία ύδρευσης σε κανονικότητα λειτουργίας.


Σε αυτό λοιπόν το τόσο απλό και αυτονόητο για καταδίκη, χωρίς αλλά και αστερίσκους, η αξιωματική αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Γαλούνη, ο οποίος ως Δήμαρχος αυτός έφερε και ψήφισε τον κανονισμό ύδρευσης και η ελάσσονα αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Στάικο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Αστακού, όχι μόνο δεν καταδίκασαν αυτά τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως έκαναν προσωπικές επιθέσεις με υβριστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Στάικος μάλιστα έβγαλε και δημόσια ανακοίνωση, όπου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επιτίθεται στον άνθρωπο που απλά εφαρμόζει αυτό που είναι αποφασισμένο σχεδόν ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή τον κανονισμό ύδρευσης.


Παράλληλα «ανώνυμοι» σχολιαστές του διαδικτύου επιτίθενται στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, αιρετό εκλεγμένο με τις ψήφους των πολιτών, με προσωπικά, μειωτικά, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια, συντονισμένοι περιέργως στα «επιχειρήματα» της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να πετύχουν τι; 
Με απειλές, λοιδορίες, βρισιές και εκφοβισμούς να σταματήσουν τον Αντιδήμαρχο και τα συνεργεία ύδρευσης να πράξουν το καθήκον τους, να σταματήσουν δηλαδή κάποιους να κλέβουν το νερό, να κλείσουν και αυτοί τα μάτια σε όλη την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και όταν με το καλό έρθουν εκλογές, να παίξουν και το μάτι πονηρά για κάνα ψήφο, γιατί έτσι έχει η κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εδώ που έχει φτάσει ο τομέας της ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν έφτασε τυχαία. Η χαοτική κατάσταση που παραλάβαμε στην ύδρευση δεν δημιουργήθηκε σε 11 μήνες από την διοίκηση Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι κοινή λογική, όπου κάποιοι πολιτικάντηδες του παρελθόντος που διοίκησαν με τρόπους που μας έφτασαν εδώ, ειδικοί στην παραπλάνηση, στο κακόγουστο θέατρο και στο ψεύδος, νομίζουν ότι την κοινή σας λογική μπορούν να την βιάζουν κάθε μέρα.
Το διάτρητο δίκτυο, οι παράνομες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό, συνδέσεις χωρίς ρολόγια, απλήρωτοι λογαριασμοί για χρόνια έγιναν με ανοχή και συνενοχή όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα.
 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω. Έτσι τους μάθανε όλα τα προηγούμενα χρόνια άρα έτσι να συνεχίσει μέχρι να καταρρεύσει όλο το σύστημα. Πριν φτάσει το νερό στον Αστακό στους πολίτες, πρέπει να πάρουν πρώτα οι παράνομες. Η πόλη του Αστακού ουσιαστικά σε εκβιασμό σε ομηρία.
Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.
Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.
Καλούμε όλους εσάς τους πολίτες του Ξηρομέρου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, και τους υβριστές της αντιπολίτευσης, τους μαθουσάλες της τοπικής πολιτικής, το δίδυμο Γαλούνης και Στάικος, και τους παραδίδουμε στην κρίση σας.
 
Οι μάσκες έπεσαν, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απτόητη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

19 σχόλια:

  1. Ο Οτσαλάν και η πατερίτσα φάγανε κλωτσιές στις εκλογές και έχουν μούτρα να βγαίνουν στη κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά ανάχωμα τους πήρε ο Γαλουνης στο συμβούλιο
    Τους ξεφτίλισε
    Κ δεν είπαν κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι ο Γαλουνης δεν παραπέμφθηκε και αθωώθηκε για τα νερά της αλυζιας που το έπαιζε ο Τριανταφυλλάκης σε όλο τον προεκλογικό του αγώνα ότι είναι κλέφτης και υπόδικος δε λεει κουβέντα;
    Χαχα
    Όλα εδώ πληρώνονται
    Υπάρχει και θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμμιά έκπληξη. Εκείνοι που στο παρελθόν δημιούργησαν το καθεστώς της κλοπής του νερού από τους "μάγκες" και των απλήρωτων λογαριασμών από τους συστηματικούς μπαταχτζίδες, και που δίδαξαν με τις συμπεριφορές και τα καμώματά τους τον τραμπουκισμό και τη βία, είναι οι ίδιοι που τώρα θέλουν το καθεστώς αυτό να το διατηρήσουν ως "κεκτημένο". Εις υγείαν των κορόιδων που τελικά πληρώνουν και το δικό τους λογαριασμό. Αν η θέση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν διαφορετική θα ήταν σαν να καταδίκαζαν τον εαυτό τους. Προσωπικά τους αναγνωρίζω απόλυτη συνέπεια με αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Δηλαδή αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε στις εκλογές. Είναι η ίδια - και διευρυμένη - πλειοψηφία που στηρίζει τη νέα δημοτική αρχή και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο να προχωρήσουν αποφασιστικά. Επιτέλους να μπει ΤΕΛΟΣ στην κατάσταση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού είσαστε αποφασισμένοι να βάλετε τάξη γιατί τότε δεν ήθελε κανείς να αναλάβει την ύδρευση? Τη φιρτωσατε στο σαμαλεκο ο οποίος ρωτήθηκε τελευταίος. Αν πετύχει καρπωνεστε την επιτυχία αν δεν πετύχει τότε θα λέτε ότι δεν συμφωνείτε με τις μεθόδους του όπως ήδη κάνουν κάποιοι δημοτικοί σας σύμβουλοι οι οποίοι κάνουν τους καλούς σε όσους διαμαρτυρονται!Κ επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει κ να φαίνεται με τις παράνομες παροχές συγγενών κ φίλων τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μαφία των τζαμπατζηδων και όσων υφαρπαζουν το δημόσιο πλούτο θέλει ξεδοντιασμα κυριολεκτικά.
    ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ουσία ειναι κ. δήμαρχε οτι , είπατε προεκλογικά σε 6 μήνες θα ληθεί το πρόβλημα του νερού στον Αστακό κλπ χωρια που διψάνε. Ο κόσμος γιαυτό και σας ψήφισε , ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα εργα απο τους πριν διοικούντες. Είστε ; Στο θέμα του νερού , μέχρι στιγμής είστε μεταξεταστέος...Αλήθεια , οι πολίτες που ζητάτε τον ψήφο , δεν πρέπει να γνωρίζουν το όνομα του παληκαρά που με μαχαίρι απήλησε τον Αντιδήμαρχο ; Τι πρέπει να ρθούν στο Δ.Σ να το ακούσουν ; Κι αν είναι έτσι , κάνατε μηνυτήρια αναφορά , ναί ή όχι στην Αστυνομία ; Είναι και αυτά τα ερωτήματα , που χρίζουν , αν θέλετε να ειστε αντικειμενικός , κάποιας απάντησης. Απάντησης , που έπρεπε να είχε γίνει , ΧΤΕΣ !!! Επαναλαμβάνω. Το θέμα νερό στον Αστακό , κάνει τζίζ !!! Και ψηφιστήκατε να το λύσετε . Το ότι ήταν το δίκτυο προβληματικό , το γνωρίζατε πολύ καλά. Ησασταν δημοτικός Σύμβουλος , όπως το ίδιο και οι περισσότεροι συνεργάτες σας. Εργα λοιπόν κι όχι παχιά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 11.18 επιδη ο Γαλουνης ειπε στο συμβουλιο οτι αθωωθηκε δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι.Πεντε χρονια ο κολιας μας ελεγε οτι αθωωθηκε ο Γαλουνης.Ακομη δεν εχει βγει κανενα βουλευμα,προς το παρον εχουν απαγγελθει σε συγκεκριμενα ατομα κατηγοριες και μολις αυτες της μερες κληθηκε για καταθεση ενα απο αυτα,θα ακολουθησουν θαρο και οι απολογιες σε οσους εχει ασκηθει διωξη και μετα το συμβουλιο πρωτοδικων θα εκδοση βουλευμα ποιοι θα παν στο ακροατηριο και με ποιες κατηγοριες,τωρα τη ειπε ο Γαλουνης ....ε... ειπε.Η πραγματικοτητα θα φανει με την εκδοση του βουλευματος,οταν αυτο εκδοθει και μεχρι τοτε ολοι ειναι αθωοι.Ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απεναντι στη ΒΕΛΑΟΡΑ υπαρχει αφθονο νερο καντε ΓΕΟΤΡΗΣΗ μας ζαλισατε με τα συμβουλια σας αν δεν κοπουν η παρανομες παροχες απο αγιοδημητριο εος αστακο θα εχουμε μια ζωη προβλημα αλλιος δοστε το νερο σε ιδιοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΟΥΤΣΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ,ΗΜΟΥΝ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΧΟΙΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΤΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΦΡΑΣΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ,ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Αντικατάσταση σαθρού δυκτιου ύδρευσης Γεωτρήσεις, Βιολογικό καθαρισμό , κ καθαρισμό Λαγκαδίων για τίς πλημμύρες στα Βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και η ΜΑΡΊΝΑ που είχαν βγει τα χρήματα επί Πυθ Σαμαρά και πήγε στα Βλυζιανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε1.18 Επειδή το λέει ο Αρετακιας είναι και αληθινό. Για άλλη μια φορά ψεύδεται θα περιμένουμε λοιπόν το σπαλακτικό βούλευμα να το επιδειξει στο επόμενο συμβουλιο η σε οποιοδήποτε μπλογκ.Μεχρι τότε αυτά θα τα λέει για κατανάλωση ξέρει αυτός από θεατρινισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 0 3.16 καλα τα λεει φιλε 1.18.Στο Γαλουνη ο εισαγγελεας εχει ασκησει διωξη και η υποθεση βρισκετε στο σταδιο της τακτικης ανακρισης,στις 3/7/2020 απολογηθηκε μια απο τις κατηγορουμενες .Μετα την ολοκληρωση των απολογιων και των αλλων κατηγορουμενων η υποθεση θα παραπεμθει στο συμβουλιο προτωδικων το οποιο θα εκδωσει βουλευμα για το ποιοι θα παν στο ακροατηριο και με ποιες κατηγοριες,τωρα τη ειπε ο Γαλουνης στο Δ.Σ και γιατι το ειπε ειναι ευκολα κατανοητο,απεχει ομως πολυ απο την πραγματικοτητα,ας του ζητησει καποιος να καταθεσει το βουλευμα ,γιατι οταν σου εχει ασκηθει διωξη αθοωνεσαι μονο με απαλακτικο βουλευμα και οταν στις 3/7 καλησε σε απολογια δεν μπορει στις2 η στις 4/7 να εχει βγει βουλευμα.Καταλαβες φιλτατε 1.18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ μην μπερδεβεσται , οι παρανομες παροχες πρεπει να κοπουν για λογους υθικης και για να εχει εσοδα ο δημος αν τις νομημοποιησει . ειναι βλακας οποιος πιστευει οτι αυτες ειναι το προβλημα για το νερο.το προβλημα ειναι απλα το δυκτιο και οι συχνες βλαβες.και αυτο ειναι δυσκολο να λυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ολα τα θέματα υπαρχει το σωστό και το λάθος.
      το λαθος αργα η γρηγορα οδηγει σε αδιεξοδο
      το σωστό οδηγεί όχι σε δρόμους αλλά σε ανοιχτούς λεωφοριόδρομους.

      Διαγραφή
  16. 1:33 ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΤΗΖΗΣ? ΠΗΓΕΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΔΡΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ 2.36 εγω ποτιζω το γκαζον μου.συμφωνο οτι τρεχει ασκοπα το νερο στα ρεματα λογω του διαλημενου αγωγου.αλλα ο κοσμος δεν καθεται στον αστακο απλα γιατι δεν εχει τιποτα να του προσφερει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φταίει ο Αστακός λοιπόν. Εσύ και οι φίλοι σου που ψηφίζετε άχρηστους δεν φταίτε σε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο