Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην πλατεία του Μύτικα.


Στην πλατεία του Μύτικα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου και για αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου, η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στα πλαίσια της δράσης για το «πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού», με χορηγό Εταιρεία την "ESTEELAUDER", σε συνεργασία με το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τον Δήμο Ξηρομέρου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, Συλλόγους Γυναικών Αστακού & Μύτικα και Τοπικές Κοινότητες Αστακού, Μύτικα και Φυτειών.....

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλης Πολύζος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κ. Γεωργία Ταμπάκη και ο Πρόεδρος του Μύτικα κ. Δημήτρης Φάρρος, ήταν στην κεντρική πλατεία για να υποδεχτούν τους γιατρούς και για να ανοίξουν μία αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου με κλιματισμό, για να βάλουν οι άνθρωποι τον υπολογιστή τους για τα ραντεβού. Επίσης εξυπηρέτησαν τους γιατρούς σε ότι χρειάστηκαν.
Η ανακοίνωση με την γνωστοποίηση της δράσης και για να κλείσουν τα ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενες γυναίκες βγήκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου 15 ημέρες νωρίτερα, στις 23 Ιουνίου (δείτε εδώ) και διανεμήθηκε σε όλα τα τοπικά Blogs.
Μετά την πλατεία του Μύτικα, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην πλατεία των Φυτειών την Τετάρτη 15 Ιουλίου







mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο