Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ.Κοσμάς στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού

     Με αισθήματα χαράς και πνευματικής ευωχίας ανακοινώνεται στους ευσεβείς και φιλακόλουθους χριστιανούς ότι την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Κοσμάς θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού.  Η ευλογημένη αυτή επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την ημέρα μνήμης του εν αγίοις πατρός ημών Παγκρατίου επισκόπου Ταυρομενίας. Μετά το πέρας της αρχιερατικής θείας Λειτουργίας θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο για τον αείμνηστο γέροντα Παγκράτιο.
Παρακαλείστε όλοι οι φιλάγιοι χριστιανοί να προσέλθετε για να λάβουμε όλοι την ευλογία του Αγίου Παγκρατίου, την ευχή του επισκόπου μας αλλά και του αοιδίμου γέροντά μας Παγκρατίου.
Ο Όρθρος θα ξεκινήσει ώρα 07:00 πμ και η θεία λειτουργία θα ολοκληρωθεί γύρω στις 10:00 πμ.
Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί μοναστηριακό κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής.
 
Εκ της ιεράς Μονής

2 σχόλια:

  1. Ο Γέροντας Παγκράτιος υπήρξε άγιος άνθρωπος. Όσοι τον γνωρίσαμε το ξέρουμε πολύ καλά αυτό και το ομολογούμε με δύναμη ψυχής. Πολλά μπράβο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας που τον τιμούσε και τον τιμά και πολλά εύγε στην γερόντισσα Μαριάμ που με αυταπάρνηση και πολύ κόπο αναδεικνύει ολοένα και περισσότερο το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Δρυμού. Ας έχουμε όλοι την ευχή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Άγιος Άγιος.... Έχει δείξει πολλά σημάδια αγιότητας και εν ζωή και μετά θάνατον. Αυτός είναι ο γέροντας Παγκράτιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο