Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Μία ακόμη Δικαίωση του αγώνα. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και όχι μόνο"

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
  • Στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ Ο.Τ.Α Α’ και Β΄  Βαθμού ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και όχι μόνο.
  • Η αρχή του τέλους της πολιτικής  του καριέρας του,  για τα υπόλοιπα θα αποφασίσουν οι  αρμόδιοι.

-Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας (αμισθί και με αίτηση μου).

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

12-07-2020
 
Αγαπητοί Αναγνώστες
Σύμφωνα με το νόμο έχουμε,

Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 61 του Ν.3852/2010, "Πρόγραμμα Καλλικράτης" ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως αναφέρονται: "Σύνθεση Οικονομικής Επιτροπής") και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (όπως αναφέρονται: "Σύνθεση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής") είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.  Η παραπάνω διάταξη ισχύει από 1.1.2011.

Επισκέφτηκα πολλές την ιστοσελίδα του Δήμου μας, κάνοντας τη διαδρομή 
 Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας - Δημοτικό Συμβούλιο -  Δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Δεν υπήρχε δημοσιευμένο τίποτε σχετικό.
Με αναφορά –καταγγελία, την οποία υπέβαλλα στις 24 Δεκεμβρίου 2019 προς την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας Επιθεωρήσεων και Ελέγχων  σήμερα 15 Ιουλίου 2020 πήρα το έγγραφο.

Μετά την πραγματοποίηση  των προβλεπομένων  έχουμε. 

"Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών Ο.Τ.Α   Α’ και Β΄ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου"
Αγαπητοί Συνδημότες - Αγαπητοί  Αναγνώστες
  • Πολιτικά αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος.
  • Έπραξα το καθήκον μου.
  • Στις δεσμεύσεις απέναντι σας  στα άρθρα μου, ΕΙΜΑΙ  ΣΥΝΕΠΗΣ.
  • Έναντι οποιοδήποτε προσωπικού τιμήματος θα το ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
  • Για μένα δεν υπάρχουν  φυσικά πρόσωπα. Υπάρχουν  πολιτικά πρόσωπα και θεσμοί.
ΟΥΔΕΙΣ είναι υπεράνω των νόμων. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)Φυσικά θα περιμένουμε την απόφαση της συντεταγμένης πολιτείας.
Η απόφαση της, όποια και να είναι,   από τη πλευρά μου θα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ.
2) Θα παρακαλέσω όμως φίλους και συγγενείς  ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ για την ΥΠΟΘΕΣΗ   αυτή. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

15 σχόλια:

  1. Πρώην και νυν της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής βγαίνουν στη σέντρα. Μερικοί , όχι όλοι από αυτούς- φοβούνται να δημοσιεύσουν τη περιουσιακή τους κατάσταση. Ο λόγος είναι απλός. Θα βγουν στο ξέφωτο πολλά.Διαφορετικά γιατί παρανομούν τόσο φανερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τηλεφώνησα στο Κώστα για να τον συγχαρώ. Είπε στις παρουσιάσεις του βιβλίου του θα απολογηθούν και θα τιμωρηθούν. Επιβεβαιώνεσαι του είπα. Αυτή είναι η αρχή μου είπε.Να το γράψω του είπα.Αυτά που γράφω και λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα λες και να τα γράφεις μου είπε. Πότε θα ξεκουραστείς του είπα. Γέλασε και μου είπε.Ο ύψιστος θα το αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης ο Δήμαρχος απεκάλεσε το Κώστα 3-4 φορές άσχετο. Ο έμπειρος Κώστας στη πολιτική μου είπε έξω, όταν τελειώσαμε. Εγώ όταν προκαλούμε δεν μασάω. Τον άφησα να εκτεθεί. Σε λίγο θα μάθει, πόσο άσχετος είμαι. Τι εννοείς του είπα. Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο απάντησε. Έπεσε έξω 15 ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπιβεβαιώνει πλήρως το τίτλο του βιβλίο του.
    Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και ΟΧΙ Φοβισμένος Υπήκοος.
    Στην ενότητα 19 του βιβλίου , στις σελίδες 216,217,218 αναπτύσσει το θέμα. Προφητικά θα έλεγα.
    Αντί να συμμορφωθούν τον λέγανε και τον λένε τρελό του χωριού, γραφικό, και τόσες άλλες αθλιότητες που έχει γράψει ο αυθεντικός υβριστής του. Ο γνωστός σε όλους Ν@ρ@ν.
    Μπράβο Κώστα. Πρόσεχε όμως που κυκλοφορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι η ιστοσελίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δεν επιτρέπει την ανάρτηση της περιουσιακής κατάστασης. Δεν λειτουργεί πολύ απλά. Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για λαϊκή κατανάλωση. Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν κρύβονται ούτε έχουν τίποτα να κρύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με μία οποιαδήποτε ποινή, ο νόμος προβλέπει ότι δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα την επόμενη φορά. Το ποινικό μέρος είναι άλλο. Για όσους είναι δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν και άλλες ποινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα καθίσετε στο σκαμνί και θα απολογηθείτε. Πολιτικά σβήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μασούρα διάβασε τους νόμους και θα δεις ότι δεν εφαρμόζουν πάρα πολλούς. Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Δεν είναι τόσο ισχυροί όσο θέλουν να δείχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλεγαν ότι Επιθεωρητές δεν έχουν έρθει στο Δήμο. Τους περίμεναν φαίνεται με λεωφορείο. Τελικά ο έλεγχος έγινε και αποφασίστηκε η παραπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι Κασολα-Μασουρα-Μωραιτη θέλετε να σπάσετε το απόστημα που έχει το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας Άρρωστο σε βαριά μορφή 20 χρόνια τώρα?Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που άνετα μπορείτε να πάτε τον κύριο Αποστολάκη στον Εισαγγελέα .Ή το κάνετε ή είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοτικοί Σύμβουλοι αρχίστε να αναρτάται την περιουσιακή σας κατάσταση στην ιστοσελίδα του Δήμου για να ελαφρύνετε τη θέση σας. Η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου κ Ρέππα Μαργαρίτα προσελήφθη να παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη. Εκτός της κ Ρέππα και άλλοι πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου μας ξέρουν τη δουλειά αυτή. Κάποιοι τι φοβούνται; Mήπως τη πληροφόρηση των Δημοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις δίκιο ότι είναι Η αρχή του τέλους της πολιτικής του καριέρας του Αποστολάκη , δυστυχώς όμως θα διαρκέσει πολλές 4ετίες. Ας έχεις υπομονή εσύ και οι βαστάζοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικοί Δημοτικοί προφυλάξτε τους εαυτούς σας. Μην σας παρασύρουν στο βούρκο. Φύγετε ή αν μείνετε διαχωρίστε τη θέση σας. Σε αντίθετη περίπτωση το καράβι που βουλιάζει πολιτικά, ηθικά , κοινωνικά κλπ θα σας παρασύρει στο πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο