Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Κορονοϊός: Επανέρχεται η ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά

      Σε εβδομαδιαία βάση επανέρχεται η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τα επιχειρησιακά ζητήματα της διαχείρισης της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Την επαναφορά της ενημέρωσης από τον Νίκο Χαρδαλιά για επιχειρησιακά ζητήματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης της πανδημίας του νέου κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτήριο Φάρος, στην Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Επιπλέον, ο κ. Πέτσας ενημέρωσε ότι καθώς οι επιδημιολογικοί δείκτες στη Σουηδία βελτιώνονται, οι πτήσεις θα επιτραπούν από τις 20 Ιουλίου αντί για 22 Ιουλίου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί.
«Η Κυβέρνηση αξιολογεί καθημερινά την εξέλιξη της πανδημίας. Εντείνει τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας, αλλά επιμένει στην καταπολέμηση του κυριότερου εχθρού: 
Που είναι ο εφησυχασμός. 
Η χαλάρωση που οδηγεί στα απαράδεκτα φαινόμενα συγχρωτισμού. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη εντείνει τους ελέγχους και θα τους πυκνώσουν ακόμη περισσότερο. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε, χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, σύσκεψη συναρμόδιων Υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων.
 Είναι ανάγκη -όπως υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι, με ένα δεύτερο κύμα, είναι επιτακτική ανάγκη, να τηρούνται αυτά τα οποία έχουμε καθορίσει ως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.

πηγή: news247.gr

4 σχόλια:

  1. Ξανα μανα τα ιδια..οπως καταλαβατε κανουν πισω λογω τουρισμου ως αρχες σεπτεμβριου κ μετα αυτο που ρχεται δε το φανταζεται κανενας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε κάτι και στην Τουρκία αν σε μπορείς, αλλά εκεί τίποτα μόνο για τον Κορωνιό το παίζουμε αυστηροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου ανοιξαν τα συνορα εκει που δεν επρεπε . κοιτανε να σωσουν οτι τελος παντον μπορει να σωθει σε μια πυρκαγιά και μετα τα κεφαλια μεσα παλι . εγω αυτο που δινει σαρκα στις απορίες μου ειναι αυτο ...τι να συμβαινει τελικα ?? λες και οι αρρώστιες έρχονται απο ψηλά ενα πράμα ..βιομηχανια φαρμακων λενε καποιοι... https://www.newsit.gr/kosmos/to-apolyto-mystirio-naytikoi-kollisan-koronoio-eno-itan-35-meres-stin-thalassa/3068428/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταλαβαμε τι ερχεται. και δεν χρειαζεται να έχουμε και μεγσλη φαντασια και αλλο νεο μνημονιο.
    Και θα το λενε: μετρα στηριξης της οικονονιας. καπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο