Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ν. Παπαθανάσης: Αυστηροποιούνται τα μέτρα στα πανηγύρια – Τι θα γίνει με τον χορό

       Νεα μέτρα, πιο αυστηρά για τα πανηγύρια θα ανακοινώσει τα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε ο υφυπουργος Ανάπτυξης Νικος Παπαθανασης στο «Επι του Πιεστηρίου» και το Γιώργο Σιαδήμα στο Kontra.
ΟΝίκος Παπαθανάσης υποστήριξε ότι θα μπουν νεα μέτρα λειτουργίας. Δεν σκοπεύουμε να απαγορεύσουμε τα πανηγύρια αλλά να βάλουμε κανόνες που θα επιτρέψουν την λειτουργία τους, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στον χορό στην πίστα και τόνισε ότι θα μπει πλέον όριο σε όσους μπορούν να χορέψουν.
Εν ολίγοις όπως είπε βούληση της κυβέρνησης είναι να πραγματοποιούνται τα πανηγύρια εκτος και αν εκτραπεί η κατάσταση αλλά προειδοποίησε ότι τα κλαίμε και θα εντείνουν τους ελέγχους.

πηγή:aerasnews.gr

5 σχόλια:

  1. Η μόνη λύση για τα πανυγηρια είναι να τα σταματήσουν!
    Άσε πού δεν κόβει κανένας απόδειξη..
    Όλο τ μαύρο χρήμα εκεί είναι...
    Κ σε λίγο θα γεμίσουν κορονοιο όλα τα χωριά...
    Όλα τα υπόλοιπα Κύριε παπαθαναση πού λέτε για δήθεν μέτρα είναι Μ@@@@@@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε φίλε σε λίγο θα μας πουν ότι τα πανηγύρια φταίνε και για το χρεος της Ελλάδας, με τα λεφτά και τις μίζες που πέφτουν εκατομμύρια δεν τα βλέπετε τη γίνεται; Τουρισμός χωρίς κρούσματα δεν γίνεται μη ψάχνουν να τα ρίξουν στα πανηγύρια πολύ απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΤΙ ΠΕΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ.ΝΆ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΛΑ ΘΆ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πανηγύρια είναι το πρόβλημα φίλε; αυτό σε πείραξε;
    Εσύ αν δεν θες μην πας.
    Οι Βούλγαροι,Ρουμάνοι , Αλβανοί,που έχουν 1000 κρούσματα κάθε μέρα δε το βλέπεις .στην Ελλάδα τ έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.
    Ε μια χρονιά ας μην έρθουν απ' έξω.ασε λοιπόν να πγιουπ κάνα μαύρο ουίσκι μόνοι μας φετφέ με την ησυχία μας και άσε το μαύρο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλαρίνο, αντισηπτικό, μάσκα και Γωγώ Τσαμπά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο