Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Μηνύματα ζωής στο βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη

     Το βιβλίο του πρώην υπουργού Δημήτρη Στρατούλη, «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές», παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ναύπλιο.
Στο βιβλίο γίνεται κατάθεση ψυχής από τον συγγραφέα και περνάει ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα για την αξία της δωρεάς οργάνων, της μεταμόσχευσης, της προσφοράς ζωής ουσιαστικά.
Ο Δημ. Στρατούλης έχει υποβληθεί δυο φορές σε μεταμόσχευση και μέσα από την εμπειρία ζωής προσπαθεί και πετυχαίνει να μεταφέρει ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα στους αναγνώστες του.

 
Όπως ο ίδιος είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης, «η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών άλλων Eυρωπαϊκών χωρών και δεν είναι μόνο θέμα εθελοντισμού αλλά της οργανωμένης πολιτείας να προωθήσει την ιδέα και την ανάγκη της δωρεάς οργάνων που τόσο χρήσιμα είναι σε περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων».
 
 
Στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν οι γιατροί Δήμος Δρούγκας, Παντελής Κοκκινόπουλος και η πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Αργολίδας Ιωάννα Ντρούλια. Αποσπάσματα  διάβασε η Ευγενία Τζώρτζη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον μαέστρο, Θεοδόση Αντωνιάδη, στο πιάνο και χορωδιακό σχήμα σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών. 


πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο