Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Απ έξω κούκλα με τους κάδους απορριμμάτων και από μέσα και γύρω πανούκλα στο Βασιλόπουλο και απέραντος σκουπιδότοπος ο Πρόδρομος .

Τι κι αν ζωγράφιζαν τους κάδους στο Βασιλόπουλο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών και πολλών εθελοντών .!!!! 
Τι κι αν παρακαλάει ο Πρόεδρος του Βασιλόπουλου για , να πάει το τρακτέρ με τον καταστροφέα, προκειμένου να ανοίξουν οι αγροτικοί δρόμοι από τα κλαριά, 
Τι κι αν ο Πρόεδρος του Προδρόμου αλλάζει μόνος του τις καμένες λάμπες στις κολώνες του χωριού.....
Ο κύριος Δήμαρχος ,γιατί σε αυτόν ανήκουν αποκλειστικά οι ευθύνες, σφυρίζει αδιάφορα, γράφοντας κανονικά Προέδρους και πολίτες. Αυτές οι ασχήμιες όμως δυσφημούν τον τόπο μας .

Συνέλθετε επί τέλους .
Αστακός 22/7/2020
Εκ του γραφείου τύπου
Της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










13 σχόλια:

  1. Ολο παλιες φωτο βγαζεις σταικε σε βαρεθηκαμε..ηρθε ο φιλος σου τωρα απο τα ξενα κ αρχισες το γλυψιμο..πηρες τα ορη κ τα βουνα για να βρεις πλαστικα σκουπιδια που φαινονται οτι ειναι απο χρονια εκει απο οταν ηταν ο κολητος σου ο γαλουνης κ φταιει τωρα η δημοτικη αρχη που ειχατε καταντησει το δημο χωματερη?επρεπε να ντρεπεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις κι εσυ γιατρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπω ρε Παναγιώτη να έχεις τον ίδιο ζήλο κ για τη Παπαδάτου που την έχετε εγκαταλείψει εδώ κ χρόνια απ' όλες της απόψεις . Όλο για τον αστακό κ γύρο γύρο λες. Δεν ήρθες ποτέ στη Παπαδάτου να δεις τι γίνεται. Ντοπη σου κ ντροπή σας σε όλους πέρα από κάθε κόμμα κ συνδιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους γεμάτους κάδους έχει ευθύνη η δημοτική αρχή.
    Για τα διάσπαρτα σκουπίδια στους δρόμους και στα χωράφια οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το χαλι ειναι στο δημο ξηρομερου;χολερα και πανουκλα θα κολλησει τον κοσμο .παρατησατε το δημο ξηρομερου ντροπη και μονο ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο δήμαρχος λιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιγο υπομονη εκει στην Παπαδατου και ολα θα παρουσιασθουν με την συνεργασια ανθρωπων της παραταξης μας στο χωριο σας και σιγουρα δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστα για την δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν υπάρχει κανείς από τη παράταξη σας εκεί αυτό είναι το πρόβλημα κ εσείς δεν ήρθατε ποτέ να δείτε τι συμβαίνει να κάνετε μια βόλτα στο χωριό να δείτε να μυλισετε με το κοσμο. Τίποτα απόλυτος .

      Διαγραφή
  8. Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στην παραταξη Αναζωογονηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννης Καρναβάς23 Ιουλίου 2020 στις 6:30 μ.μ.

    Πρός : Γραφείον Τύπου της Παράταξης ...Παρακαλώ θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε για το όνομα και τις γνώσεις φωτογραφίας , του σημερινού ????? φωτογράφου ????....Πώς καταφέρνει και ''δένει'' αισθητικά τις καθ όλα ευπρεπείς φωτογραφίες γεμάτων κάδων, με την ανεπίτρεπτη εικόνα του δρόμου Βασιλόπουλου -Βελά θέλοντας να μειώσει ακόμα και την όμορφη συλλογική προσπάθεια των κατοίκων ??? Επειδή όμως έκ των προτέρων γνωρίζω την βουβή τακτική του Γραφείου, θα επισημάνω τούτο....Εγώ ένας αγράμματος ( γνώσεις τρίτης δημοτικού , υποστηρίζω ) σιδεράς είμαι, μα στη λογική σας,του ότι δηλώνει κανείς είναι,.....Απέχετε πολύ απ τις ικανότητες του Γκαίμπελ...Μπορεί να είναι ο μπούσουλάς σας στην πολιτική σας δραστηριότητα , μα δεν είστε Γκαίμπελ, κι ούτε θα επιτύχετε ποτέ τα δικά του -πρόσκαιρα και καταστροφικά -επιτεύγματα,,,,Ως εκ τούτου , συνεχίστε......Προκειμένου εμείς οι φανατικοί αναγνώστες σας να πάθουμε κανένα στερητικό σόκ, συνεχίστε ..Μας διασκεδάζετε !!! Γιά οσους θέλουν να βρίσουν ή να προσβάλουν ,,,παρακαλείσθε να το κάνετε Επώνυμα κι αντρίκια ...Ξηρομερίτικα Δηλαδή...Ετσι τεκμηριωμένα και καθάρια θα αποδεχθώ κάθε διαφορετικότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:56 εισαι που εισαι απων οι φωτογραφιες θα ειναι παρον για να δεις τι συμβαινει στην Παπαδατου να μαθεις τα νεα για το χωριο των Παπαδαταιων που εσυ δεν εισαι ουτε καν παπαδατιωτης αλλα ξενοφερτος στο χωριο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο