Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Και κλειδωμένες ομπρέλες στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα!


Η φωτογραφία που μας έστειλε σήμερα μεσημέρι αναγνώστρια μας, μας έκανε είναι η αλήθεια να γελάσουμε στην αρχή και σας την παρουσιάζουμε.
Όπως οι προπονητές ποδοσφαίρου με κινήσεις από το πάγκο κλειδώνουν τον αγώνα, έτσι και κάποιος/α στην συγκεκριμένη περίπτωση, κλείδωσε μία ομπρέλα στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.....

Βέβαια όπως μας έγραψε η αναγνώστρια μας, αγνόησε την κλειδωνιά και έκατσε κανονικά στην ομπρέλα και εμείς θα πούμε καλά έκανε. 
mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Μεχρι το 2019 καναμε μπανιο στην παραλια του Μυτικα (πανω απο δεκα χρονια). Φετος ειδαμε ολη αυτη την παραλια να εχει αμετρητες βασεις ομπρελων και να μην υπαρχει χωρος για να καθησουμε. Πολυ απλα ψαχνουμε για αλλη παραλια. Μην παραπονιεστε οτι δεν ερχονται τουριστες. Με τον τροπο σας μας διωχνετε.μεινετε εσεις και η μιζερια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διαβασαμε και αυτο οι ομπρελες και οι βασεις τους που ειναι χωμενες μεσα στην αμμο βαθια δεν αφηνουν τον κοσμο να κανει μπανιο σε μια παραλια τεραστια. ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει. Από την άλλη όμως και η φώτο είναι απαράδεκτη. Ψυχραιμία, σύνεση και δείτε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το φαινόμενο της κατοχύρωσης θέσης στη παραλία είναι όντας ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τους τοπικούς φορείς. Εδώ και πολλά χρόνια στη θέση παλιομάγαζα αρκετοί παραθεριστές τοποθετούν καρούλια καλωδίων ή βάσεις ομπρέλας δεσμεύοντας τις θέσεις στη παραλία για όλη την σεζόν, άσχετα αν βρίσκονται η όχι στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα εδω για μια θεση στο λιμανι εβγαλαν μαχαιρι και ψαροτουφεκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μην ξεχνάμε τους λεβέντες που έχουν βάλει πασαλια κατά μήκος της παραλίας για να δένουν τις βάρκες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πας με κόφτη και του πετάς και τη κλειδαριά και της ξάπλωστρες στα σκουπίδια.
    Και δεν υπερβάλλω καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο