Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά στο Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη.....
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, στη Βόνιτσα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την επίλυση προβλημάτων και τις δράσεις για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

4 σχόλια:

  1. Μην ξεχάσετε εκεί στην περιφέρεια να καλύψετε όλες τις παρανομίες και όλες τις ατασθαλίες του Αποστολάκη. Γουδα σε έχω σε εκτίμηση, κακως βγήκες φωτογραφία με τους καταστροφείς της Βόνιτσας.Εμεις οι δεξιοί ψηφίσαμε Φαρμάκη για να ξεβρωμισει ο τόπος από το Κατσιφαρα και τα τσιράκια του ,εσείς πάτε και βγάζετε φωτογραφίες με τον Αποστολάκη που δεν ήξερε τι έλεγε υπέρ του Κατσιφαρα?Δεν μας τα λέτε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην Περιφέρεια που εγκρίνετε μελέτες μέσο ΕΣΠΑ μπορείτε να μας πείτε αν επιτρέπετε να γίνετε νέα μελέτη πάνω σε εγκεκριμένη μελέτη?Ποιος ελεγκτής είναι αρμόδιος για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Βόνιτσας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διακρίνουμε μια προσπάθεια από όλους για να χωρέσουν στην φωτογραφία. Αγαπητή κυρία Περιφερειάρχη. Δεν ρωτούσες πρώτα που πήγαινες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο