Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ: Οδηγίες σχετικά με την συμπεριφορά μας όσον αφορά τα σκουπίδια.

     Σύμφωνα με το mytikaspress.blogspot.com, σε ανακοίνωση με οδηγίες σχετικά με την συμπεριφορά μας όσον αφορά τα σκουπίδια, προχώρησε η Τ.Κ. Μύτικα.
Το έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου που αποκλειστικά προβάλλει το mytikaspress, κάνει αναφορά στο πρόβλημα που δημιουργείται τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με τον αυξημένο αριθμό επισκεπτών, και παρακαλεί τους πολίτες, να προσέξουν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πως πρέπει να πετάμε τα σκουπίδια. 

Συγκεκριμένα αναφέρει,

 Επειδή το καλοκαίρι το πρόβλημα με τα σκουπίδια γίνεται μεγαλύτερο λόγω του αυξανόμενου αριθμού των επισκεπτών, θα σας παρακαλούσαμε να προσέξετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πως πρέπει να πετάμε τα σκουπίδια.
1. Τα σκουπίδια πρέπει να είναι σε σακούλες κλεισμένες καλά έτσι ώστε να μην σκορπίζουν με τον αέρα.

2. Δεν αδειάζουμε ποτέ τα σκουπίδια κατευθείαν στους κάδους.
3. Καλό είναι να αποφεύγουμε την Κυριακή να βγάζουμε σκουπίδια ή αν τα βγάλουμε, να κάνουμε ένα μικρό κόπο να τα πάμε σε κάποιους κάδους σε άλλη κοντινή θέση που είναι άδειοι από να τα αφήσουμε σε κάποιον κάδο που ήδη γέμισε.
4. Οι επαγγελματίες να σπάζουν τα χαρτοκιβώτια έτσι ώστε να έχουν λιγότερο όγκο.
5. Καλό θα ήταν οι επαγγελματίες των εστιατορίων να έχουν και ένα δικό τους μεγάλο ατομικό κάδο, που να κλείνει ερμητικά, για αποθήκευση την Κυριακή.
6. Τα κομμένα χορτάρια να μπαίνουν σε μεγάλες σακούλες και να τοποθετούνται δίπλα στους κάδους. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα ογκώδη. Αν είναι πολλά τα ογκώδη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
Ας βοηθήσουμε όλοι να βελτιωθεί η εικόνα του τόπου μας. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!! 

Ο Αντιδήμαρχος                                   Ο Πρόεδρος του Μύτικα
Παναγιώτης Παληογιάννης             Δημήτρης Φάρρος

3 σχόλια:

  1. Επειδή το καλοκαίρι ο κόσμος είναι περισσότερος καλό θα είναι ο δήμος να μαζευει συχνότερα τα σκουπίδια. Δεν γίνεται το χειμώνα να τα μαζεύουν δύο φορές την βδομάδα και τώρα μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Επειδή είναι καλοκαίρι ο δήμος πρέπει να κλείνει τους κάδους. Επειδή είναι καλοκαίρι ο δήμος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια εκτός κάδου και όχι να τα αφήνει να διαλύονται και να σκορπούν. Με δύο λόγια αν θέλετε να εκλεγείτε και την επόμενη τετραετία μάθετε να δουλεύετε. Σιγά σιγά αποκτούμε μνήμη και κρίση. Όποιος κοροϊδεύει να είναι σίγουρος ότι θα πάει σπίτι του. Και μην ξεχνάτε ότι οι οπαδοί είναι λίγοι και οι ψηφοφόροι πολλοί. Πιστεύω ότι πλησιάζει ο καιρός που η ψήφος μας δεν θα είναι κομματική ή φιλική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι οδηγίες είναι για καθημερινό μάζεμα σκουπιδιών. Αντιγράψτε κάτι που ταιριάζει στον τόπο και όχι αυτό που κάνουν στις μεγάλες πόλεις. Εκτός και εάν φροντίσετε να μαζεύονται τα σκουπίδια και όχι να κάνουν πάρτυ τα αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο