Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Σπύρος Ζώγας-Πρόεδρος Παλαιομάνινας: Οι ηθικές και κοινωνικές αξίες πρέπει να διέπουν τις Δημοτικές συνεδριάσεις.

    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας κ. Ζώγας Σπυρίδων, σε δημόσια ανακοίνωση καταδικάζει τους απρεπείς χαρακτηρισμούς, τις προσωπικές φραστικές επιθέσεις και τις ενέργειες που δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία. 
Η νοσηρή και αδιανόητη εικόνα είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, με κορωνίδα το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που παραβρέθηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά, η ατμόσφαιρα μολύνθηκε επικίνδυνα από την φραστική χυδαιολογία από ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους, εξαιτίας προσωπικών εγωπαθητικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα την προσβολή του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των υπόλοιπων Δημοτικών Συμβούλων και ακόμη περισσότερο των δημοτών που τους εκλέξανε ως εκπροσώπους τους.
Τέλος ο κ. Ζώγας καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ' όπου και αν προέρχεται. Διευκρινίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές δεν φέρνουν ποτέ καλά αποτελέσματα και δεν αρμόζουν σε μια Δημοκρατική και πολιτισμένη κοινωνία.
Ίσως ένα μήνυμα για τον σκοπό αυτό, είναι ότι η δημόσια ακεραιότητα προϋποθέτει ότι οι ενέργειες όλων των μελών της κοινωνίας, διέπονται από ένα σύνολο συνεκτικών αξιών που προτάσσουν το δημόσιο - κοινωνικό συμφέρον, έναντι του ατομικού οφέλους.
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:


2 σχόλια:

  1. Φιλε Σπυρο συγχαρητηρια πολυ σωστη ανακοινωση,θα περιμαινα ομως απο σενα και το λεω τουτο μετα λογου γνωσεως να καταδικασεις και εκεινους που με διαφορους θεατρινισμους οπως κοψιμο τις φλεβες αιματα στους τοιχους και πολλες αλλες απρεπεις συμπεριφορες ,εαν δεν εχουν δημιουργησει εχουν τουλαχιστον συμβαλλει τα μεγηστα σε ολη αυτη την τοξικη ατμοσφαιρα που αναφερεις και που συμφωνω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ένα όνομα δεν γράφεις.. ποιος ή ποιοι. ΠΟΥΛΆΝΕ τρέλα, κ επιθέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο