Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο ευτελισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, δεν προάγει την δημοκρατική λειτουργία του.


Ακούγοντας τα ηχητικά πρακτικά από την τακτική συνεδρίαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, αλγεινή και άσχημη εντύπωση μας έκανε η προσωπική επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, όχι το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ο θεσμός του Αντιδημάρχου ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου......
Επί πόσα λεπτά της ώρας, μία ομοβροντία προσωπικών επιθέσεων με ανήκουστους χαρακτηρισμούς, ένα απερίγραπτο υβρεολόγιο και όλα αυτά γιατί;
Ακούσαμε προσεκτικά την εισήγηση του Αντιδημάρχου ύδρευσης, ο οποίος μίλησε με πολιτικούς όρους και περιέγραψε την απαράδεκτη κατάσταση στην ύδρευση και την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από πολίτη.
Τόνισε στην εισήγηση του και στην δευτερολογία του, την πολιτική βούληση και τον στόχο της δημοτικής αρχής, να βάλει τάξη και νοικοκυριό σε ένα τομέα όπου έχει παραληφθεί μία χαοτική κατάσταση, ώστε να μπορέσει ο Δήμος Ξηρομέρου να παρέχει ποιοτικό νερό, σε επάρκεια προς όλους και με λογική τιμή, που σήμερα δεν μπορεί να το κάνει.
Έχουμε παρακολουθήσει και ακούσει και παλαιότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτά που ειπώθηκαν για την ύδρευση έχουν ξανακουστεί με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο.
Υπάρχουν τα ηχητικά πρακτικά στο αρχείο μας και μπορούμε να τα παρουσιάσουμε αν κρίνουμε, να δούμε αν η λέξη παρακράτος είναι η χειρότερη που έχει χρησιμοποιηθεί, που είναι αυτή που δήθεν ενόχλησε κάποιον για να γίνει όψιμος υπερασπιστής των δήθεν θιγομένων, νομίζοντας λανθασμένα πως αφορά πρόσωπα και όχι μία κατάσταση.
Το τι έχει αναφερθεί σε παλαιότερα Δημοτικά Συμβούλια παλαιότερα, τα θυμόμαστε πολύ καλά και τα έχουμε όλα.
Εμείς σας παρουσιάζουμε την εισήγηση με πολιτικούς όρους του Αντιδημάρχου ύδρευσης, την πολύ καλή δευτερολογία του, μετά την υβριστική επίθεση που δέχτηκε, όπου μίλησε πάλι με πολιτικούς όρους χωρίς να απαντήσει και ο ίδιος με υβριστικές αναφορές και μπράβο του και τέλος την συγνώμη που ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης προς τον Αντιδήμαρχο της ύδρευσης γι αυτό που αναγκάστηκε να ζήσει, να υβρίζεται με τον χειρότερο τρόπο συστηματικά.
Συνειδητά επιλέγουμε να μην παρουσιάσουμε την υβριστική επίθεση που δέχτηκε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εισήγηση του Αντιδημάρχου ύδρευσης, με πολιτικούς όρους και πραγματικά γεγονότα.

Η δευτερολογία του Αντιδημάρχου ύδρευσης, που παρά το απίστευτο υβρεολόγιο που έχει δεχτεί προηγουμένως, εξακολουθεί να μιλά πολιτικά και να μην απαντά στις ύβρεις.



Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης ζητά συγνώμη από τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης για το απίστευτο υβρεολόγιο που υπέστη σε μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ευτελισμός του Δημοτικού Συμβουλίου με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, δεν προάγει την δημοκρατική λειτουργία του και εκθέτει στο τέλος όλους όσους καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους.
Προσωπικά εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την αμέριστη στήριξη μας στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου, για αυτή την απαράδεκτη προσωπική επίθεση που βίωσε σε μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη, θεωρείται και είναι δεδομένος κανόνας ομαλής λειτουργίας και δημοκρατικότητας και κακώς επετράπη να υβρίζεται επί πόσα λεπτά της ώρας. Έπρεπε ο λόγος να αφαιρεθεί πάραυτα σε όποιον υβρίζει, όχι το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά τον οιονδήποτε.

mytikaspress

6 σχόλια:

  1. Ο κυριος γαλουνης εαν έστελνε μια αναλοινοση για τις επιθεσεις που δεκτικε δεν θα τα γραφατε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, πατριώτη 7:24 μ.μ., ο Γαλούνης καλύπτει και υποστηρίζει τους νεροκλεύτες γιατί ως Δήμαρχο κάποτε τον απειλούσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7:24μ.μ το ότι απειλούνταν και ο ... Γαλούνης, όπως λες (ο ίδιος δεν το ισχυρίζεται) μοιάζει σαν το πιο σύντομο ανέκδοτο. Α ρε γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΛΕΚΟ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΟΦΤΕΣ ΟΛΛΕΣ ΚΆΝΕ ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ Η ΤΟΠΗΚΗ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΦΣΗ ΠΆΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ να βριζεται ενας νεος αυτοδιοικητικος μορφωμενος με βιογραφικο και ενσημα απο καποιον που στο ΕΜΠ ουτε κατα τυχη απεξω δεν μπορει να περασει
    Αρκετα μας καθησαν στο σβερκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ20 Ιουλίου 2020 στις 12:18 π.μ.

    Απωτερος στοχος της πρωτοφανους και ανοικειας επιθεσης προς τον κ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ειναι η κατατρομοκρατηση και η ακυρωση της πολιτικης για την υδρευση που προσπαθει , εστω και λιγο καθυστερημενα , να εφαρμοσει η νεα Δημοτικη αρχη.Ο κ Σαμαλεκος φανταζει "ευκολος " στοχος για τους υβριστες του αφου ειναι νεος στην πολιτικη και στην περιοχη ,και προσπαθουν με
    "δολοφονια " χαρακτηρα να ακυρωσουν καθε προσπαθεια εξορθολογισμου της υδρευσης του Αστακου . Σε αντιθεση , εκθειαζουν προσωπα που μεχρι τις εκλογες υπηρετησαν τις ιδιες πολιτικες , επιχειρωντας να σπεκουλαρουν με αυτους που μεχρι χθες αποκαλουσαν δημοσια " προδοτες " .
    Η απαντηση ειναι μια : Συνεκτικο σχεδιο με αμεσα , βραχυπροθεσμα , μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα μετρα που θα εκπονηθει απο ομαδα ειδικων με ευθυνη του Αντιδημαρχου , αφου προηγηθει εμπεριστατωμενη επιθεωρηση του δικτυου , αναλυτικη ενημερωση των δημοτων για την κατασταση του δικτυου υδρευσης και συζητηση των μετρων αυτων στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Μονον με πληρη διαφανεια και δημοσιοτητα πρεπει να πορευθει η Δημ . αρχη , ακυρωνοντας καθε φιλοδοξια επανοδου της πολιτικης του ραβε - ξηλωνε στην υδρευση ,με τεραστιο κοστος αλλα και χωρις αποτελεσμα για τους δημοτες.
    Ο κ. Σαμαλεκος αξιζει πληρους και ενεργης στηριξης απο το Δημαρχο και τους Δημοτικους συμβουλους της πλειοψηφιας , γιατι το προγραμμα του συνδυασμου παει να εφαρμοσει .Αν αποτυχει , οπως μερικοι ευχονται , ολη η παραταξη θα το χρεωθει , οχι μονον ο ιδιος.
    Τελος , εκφραζοντας την πληρη αποδοκιμασια μου για τα διαδραματισθεντα στο Δημοτικο Συμβουλιο σε βαρος της προσωπικοτητας του κ. ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ , εκφραζω την απορια μου για τη σταση του προεδρου του Δ.Σ.που οφειλε χωρις δευτερη κουβεντα να διακοψει τους λιβελους και αν οι υβριστες δεν ανακαλουσαν , να διακοψει τη συνεδριαση (δυστυχως το φαινομενο δεν παρατηρειται για πρωτη φορα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο