Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Κατσούλας και Αποστολάκης στο Αγρίνιο για το ΦΟΔΣΑ


Σε καφέ του Αγρινίου συνέλαβε ο φακός της «Σ» χθες το δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα και το δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας  Γιώργο Αποστολάκη. Οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες θα είχαν σίγουρα να πουν πολλά για τα τρέχοντα θέματα των όμορων περιοχών τους.....
Εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις τα προβλήματα είναι παρόμοια αν όχι εντελώς κοινά, όπως επίσης και οι αναπτυξιακές προκλήσεις για όλη τη νότια πλευρά του Αμβρακικού Κόλπου.

Το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν το μάθαμε. Μάθαμε όμως το λόγο για τον οποίο βρέθηκαν στο Αγρίνιο. Χθες λοιπόν υπήρξε συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου όλων των δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας για τις διαδικασίες εκκίνησης του ενιαίου Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων. Και το στιγμιότυπο αυτό, λίγο πριν από τη συνάντηση αυτή.
Πάντως οι δύο αυτοδιοικητικοί είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσαν ένα καλοκαιριάτικο μεσημέρι να παραμείνουν στην στην Αμφιλοχία και την Βόνιτσα αντίστοιχα και να αποφύγουν τη ζεστή ατμόσφαιρα του Αγρινίου τα μεσημέρια του καλοκαιριού. Έλα όμως σε μια τέτοια περίπτωση, ενός αιτωλοακαρνάνικου ραντεβού, το Αγρίνιο λόγω της θέσης του μειώνει για όλους τις αποστάσεις…Ε

 Εφημερίδα Συνείδηση

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ κρασιά τον Αύγουστο σοβαρά πρωσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας στην εταιρεία που ανέλαβε το ΧΥΤΑ στη Ζαβέρδα πληρώνει 30 ευρώ το τόνο, ο Δήμος Λευκάδας πληρώνει 38 ευρώ το τόνο, ο Δήμος Μεγανησίου πληρώνει 50 ευρώ το τόνο. Ο Δήμος Αγρινίου πληρώνει στην εταιρεία στο ΧΥΤΑ στη Λεπενού 15 ευρώ το τόνο. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του εικονιζόμενου Γεωργοθόδωρου από τη Βόνιτσα. Μετέτρεψε τη Ζαβέρδα σε χωματερή. Ο λόγος είναι προφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Δήμαρχος που μετέτρεψε τη Ζαβέρδα σε χωματερή. Είπε ψέματα στους Δημότες σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι πολιτικά επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτηθείς από εφέτη δικαστικό ο παραπεμπόμενος για δεύτερη φορά στο Πειθαρχικό γιατί δεν αναρτά την περιουσιακή του κατάσταση στην ιστοσελίδα του Δήμου, απάντησε. Ο Δήμος έχει λίγο προσωπικό. Δεν έχω προσωπικό να μου αναρτήσει την περιουσιακή κατάσταση. Είπε ψέματα. Την ειδική συνεργάτιδα του κ Ρέππα Μαργαρίτα την προσέλαβε για την ηλεκτρονική του υποστήριξη. Αν έχει πολιτικά παντελόνια να βγει επώνυμα να τα διαψεύσει.Μην τον εμπιστεύεστε. Απομονώστε τον πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από πρόταση του Δημάρχου κ Αποστολάκη
    οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστολάκης Παντελής, Πάντας Νικόλαος,
    Καλαντζής Ανδρέας, Τζεφριός Λεωνίδας, Ζαχαράκης Γεώργιος, Πανταζή Παναγιώτα,
    Στούπας Θεόδωρος, Προδρομίτης Σωτήριος, Βέμη - Καρέλου Αθηνά, Τσακάλης Κων/νος,
    Βίτσας Δημήτριος & Καούρας Ξενοφών ΣΥΝΟΛΟ 12. Ψήφισαν υπέρ της δωρεάν παραχώρησης φορτηγού αυτοκινήτου στο Δήμο Λευκάδας να μεταφέρει τα σκουπίδια του στη Ζαβέρδα. Ντροπή και πάλι ντροπή. Το πρατήριο έχει συμφέροντα. Ο ξενοδόχος Δημόσιος Υπάλληλος από τη Βόνιτσα έχει συμφέροντα. Εσύ Βίτσα, εσύ Καούρα και όλοι οι υπόλοιποι τι συμφέροντα έχετε; Tι κακό σας έκανε ο τόπος μας.

    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κασούλα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Μασούρα ψήφισαν να μην παραχωρηθεί το φορτηγό. ΣΥΝΟΛΟ 14.

    Ο Μωραΐτης δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση γιατί δεν συμφωνούσε στην εκ περιφοράς συνεδρίαση και βεβαίως ήταν κατά της παραχώρησης.

    Εκεί στη Ζαβέρδα να χαίρεστε το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δημάρχου. Ξυπνήστε. Στο πρατήριο την άλλη φορά να δώσετε 2.000 ψήφους. Κοιτάξτε στο καθρέπτη σας και θα σας πει ποιος φταίει που η Ζαβέρδα έγινε χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 4 24 στην Πάλαιρο δεν τους πλησιάζει κανείς δήμαρχος δύο αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος κανείς άλλος μαζί τους τους έχουν σιχαθεί όπου πάνε στην Πάλαιρο μόνοι τους είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο