Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 6ο SUMMER CAMP TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ!

 24-25-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

         Κάθε χρόνο και πιο ψηλά ανεβαίνει ο πήχης στην μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται από τον τοπικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για 6η συνεχόμενη χρονιά. 

Τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο παρά τις δυσκολίες της εποχής, αφού ήρθαν στον Αστακό και συμμετέχουν σύλλογοι από κάθε πόλη της Ελλάδος. 

Συγκεκριμένα βρίσκονται στον Αστακό και συμμετέχουν οι σύλλογοι: 
1) ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
2) ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 
3) ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 
4) Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ 
5) ΗΦΑΙΣΤΟΣ 
6) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 
7) ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ 
8) Α.Γ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 
9) JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ 
10) ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΣ 
11) ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
12) ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ 
13) ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ 
14) ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ 
15) ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 
16) Α.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 
Πέραν της μεγάλης αριθμητικής συμμετοχής συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου Διεθνούς Βεληνεκούς. Συγκεκριμένα πέρα από πανελλήνιους πρωταθλητές, συμμετέχουν αθλητές με πανευρωπαϊκούς τίτλους αλλά και παγκόσμιους. 
Χαρακτηριστικά συμμετέχει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 στους Άνδρες και μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας και αθλητής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ συνοδευόμενος από τον προπονητή του, προπονητή της εθνικής ομάδας και της ολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ. 
Όπως επίσης συμμετέχει ο παραολυμπιονίκης κωφών και παγκόσμιος πρωταθλητής κωφών ΛΙΟΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ αθλητής του Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, συνοδευόμενος από την προπονήτρια του Κα. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ.
Επίσης συμμετέχουν προπονητές των συλλόγων που έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες διακρίσεις και προπονητές της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. 
Αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ και για την πόλη η συμμετοχή των ανθρώπων αυτών και η παραμονή τους στην πόλη του Αστακού. 
Η αγωνιστική ταυτότητα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – οι διακρίσεις τους, οι επιτυχημένες προηγούμενες δράσεις, οι σχέσεις τους στο χώρο και η φιλοξενία ήταν από τους κύριους παράγοντες που συντέλεσαν στο να προτιμήσουν τον Αστακό τόσοι σύλλογοι αλλά και τόσοι πετυχημένοι αθλητές και Δάσκαλοι. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι σύλλογοι ήρθαν πιο νωρίς σε ημέρες και κάποιοι θα μείνουν πιο πίσω για να κάνουν τις διακοπές τους και μετά την λήξη του καμπ την Κυριακή το μεσημέρι. 
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται τηρώντας τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα ξεκινήσουν την 17:30 ώρα της Παρασκευής 24 Ιουλίου και θα τελειώσουν την Κυριακή 26 Ιουλίου χωρίς παρουσία θεατών. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ο Αντιδήμαρχος Κ. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξης. 
Μετά την τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε προπόνηση ταεκβοντο και στην συνέχεια προπόνηση πυγμαχίας στην οποία δίδαξε ο πρωταθλητής πυγμαχίας και μέλος της εθνικής ομάδας πυγμαχίας για 13 έτη, ο Δάσκαλος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 
Στην πυγμαχική προπόνηση συμμετείχαν δάσκαλοι, αθλητές του KICK BOXING του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν υπήρξε αθλητής και πρωταθλητής στην πυγμαχία. 
Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία και μια ωραία ανάμνηση από την πόλη μας. 
Σας ευχαριστούμε 
Δ.ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δείτε πολλές φωτογραφίες:























































































2 σχόλια:

  1. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πολύ καλό για τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά συγχαρητήρια θερμά στους στους μικρούς αθλητές.Μας κανετε ολους υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο