Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΥΚΛΕΑΣ: Ετήσιο Summer Camp TaeKwon-Do στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

10 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου 
HOTEL: Thalassa Hotel και Spa

Πρόσκληση
    Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσoυμε και φέτος στο ετήσιο Summer Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. 
Από 10 έως 17 Ιουλίου2016. 
     Μέσω του Summer Camp, δίνεται στους μαθητές μας, η δυνατότητα να εξασκηθούν περισσότερο στο ευγενές αυτό άθλημα του TaeKwon-Do με κύριο στόχο να έρθουν πιο κοντά μαθητές και δάσκαλοι, μέσω της καθημερινής εξάσκησης και των καθημερινών δραστηριοτήτων του Σεμιναρίου.
   Παράλληλα, τα παιδιά μας, μπορούν να αναπτύξουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να επιτύχουν και να βελτιώσουν ομαδικές ικανότητες.....



  Σε ένα όμορφο περιβάλλον κάνοντας ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα, δημιουργώντας νέες γνωριμίες και ανακαλύπτοντας καινούρια χόμπι ,διασκεδάζοντας στις όμορφες παραλίες της Παλαίρου.
     Η παράκτια ζώνη της Παλαίρου, βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος ενώ η ενδοχώρα συνορεύει με τους Δήμους: Ανακτορίου, Αλυζίας, Μεδεώνος. Σε μικρή απόσταση από τις ακτές του Δήμου εκτείνονται τα νησιά: Λευκάδα, Κάλαμος, Μεγανήσι. κ.α. Η γεωγραφική δομή της περιοχής του Δήμου Παλαίρου παρουσιάζει μια ποικιλία από παράκτιες ζώνες, αρμυρόβαλτους, πεδινές εκτάσεις, δάση, ορεινούς όγκους, λίμνες. Στο Δήμο υψώνεται ο ορεινός όγκος του Σέρεκα (1171μ.), ο οποίος αποτελεί έναν από τους τρεις μεγάλους όγκους των Ακαρνανικών ορέων.
     Μπορείτε να έρθετε οδικώς ή αεροπορικώς μιας και το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Άκτιο σε απόσταση μόνο 30 χιλιομέτρων. Το πλησιέστερο λιμάνι βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και είναι 130 χιλιόμετρα από την Πάλαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο