Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Oι τελευταίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του 26χρονου από το Νιοχώρι, που φοιτούσε στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων της Πρέβεζας

    Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον 26χρονο από το Νιοχώρι Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου, που την Κυριακή η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού.
   Ο νεαρός φοιτά στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων της Πρέβεζας (ΑΕΝ Ηπείρου) και η μητέρα του φέρεται να δήλωσε πως έχει εβδομάδες να μιλήσει μαζί του.  Έκτοτε και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη του νεαρού, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το Α.Τ. του Αιτωλικού σε συνεργασία με την Ασφάλεια της Πρέβεζας.
    Αστυνομικοί χθες Δευτέρα πήγαν στη Σχολή του 26χρονου και μίλησαν με τους υπευθύνους. Ο νεαρός δεν  έχει επιβιβαστεί πρόσφατα σε κάποιο πλοίο στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του ενώ και στη σχολή φαίνεται πως έχει καιρό να εμφανιστεί.......



   Όλα δείχνουν πως έχει διακόψει την φοίτηση του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr πιθανολογείται πως βρίσκεται κάπου στην Αθήνα.                          Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως ο 26χρονος φαίνεται να έχει κάνει πρόσφατα κάποιες κινήσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Το δε κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.
     Από εκεί και πέρα ως προς την οικογένεια, είναι αξιοσημείωτο πως η 43χρονη μητέρα του εξαφανισθέντος είπε πως ο γιος της έχει να επικοινωνήσει από τις 23 Απριλίου. Η εξαφάνιση όμως δηλώθηκε εβδομάδες μετά, μόλις στις 4 Ιουνίου.
Όπως υποστήριξε ο γιος της τότε, της είχε στείλει  sms μήνυμα.
Οι έρευνες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο