Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Eικόνες από τη «Γιορτή αλόγου» στη Νήσσα Μεδεώνος (ΦΩΤΟ: Βάσω Παππά)





     Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12.6.2016 η Γιορτή Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος, απο τον ιππικό όμιλο Κατούνας, με παρέλαση και επίδειξη απο άλογα.
    Έκλεψε την παράσταση ο Χορευτικός Όμιλος Αστακού. Δείτε πιο κάτω στιγμές από την εκδήλωση όπως τις κατέγραψε ο φακός της Βάσως Παππά....








Χορευτικός Όμιλος Αστακού













8 σχόλια:

  1. Οι Δημότες πλήρωσαν τα ποτά για αυτό που ονομάζεται πολιτιστική εκδήλωση 2.500 ευρώ. Η ψητή προβατίνα δεν συνοδεύεται με αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά. Πάντως μερικοί πίνουν, τρώνε τζάμπα από το ταμείο του Δήμου. Για αυτό είναι μόνο καλοί άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολοβέ Γιάννη , νόμιζα ότι το πάθημα θα σου γίνει μάθημα. Δυστυχώς το λάθος το συνεχίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καραγκούνη και κύριε Κολοβέ όταν οι κύριοι της πλειοψηφίας του Δήμου έφεραν και φέρνουν τα σκουπίδια από την Ηλεία στη Πάλαιρο , εσείς που ήσαστε; Όταν οι Δημότες καλούνται να πληρώσουν για το χωράφι της Κατούνας 177.000 ευρώ, που κατά το κύριο Δήμαρχο Αποστολάκη η αγορά έγινε με πιθανή μεθόδευση εσείς τι θέση παίρνετε; Βέβαια ήταν καραμπινάτη μεθόδευση αρπαγής του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κοσμος σας γυρισε την πλατη.Λακια μεινε με τον Τσακαλη να παρηγορει ο ενας τον αλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάκιας Στούπας , Τσακάλης πάλι φαγοπότι. Λάκια το γήπεδο στη Κατουνα θα το φτιάξεις το κόκκινο Μάη. Το χώμα από το κουμπάρο του Τσακάλη για το ΧΥΤΑ αξίας 15.000 το ελέγξατε , ήταν καλής ποιότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ έχει ξεσηκωθεί η Παλαιρος και ο Τσακαλης πήγε για προβατίνα
    Πρόεδρε Τακουλα παραιτήσου πριν είνα αργά δεν βλέπεις τι γίνεται οτι θα σου ρίξουν τις ευθύνες όλες πάνω σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΕΙΣ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΙ,ΔΥΟ ΣΠΟΥΠΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ 3:24 επειδη εισαι ανιδεος μαθε λοιπον οτι τα σκουπιδια και τα χυτα στην Παλαιρο τα εφερε ο κ. Αχειμαστος και οι συνεργατες του. Τα υπεγραψαν πρωτα και μετα ενημερωσαν τον κοσμο οτι θα τα φτιαξουν. Ο κοσμος τοτε προσπαθησε λιγο να αντιδρασει αλλα τα χυτα ηδη ειχαν παρει το δρομο τους. Εγιναν λοιπον πισω απο την πλατη των πολιτων. Κι αφηστε την καραμελα με τα σκουπιδια γιατι τα χυτα μεχρι τις εκλογες του Μαιου δεν δουλευαν καθολου. Απλα ηταν μια χωματερη. Αλλου οι ευθυνες λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο