Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ενοχλήθηκε η Ραχήλ με την υποδοχή Παπανδρέου στο Αγρίνιο

      Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, που πλέον ανήκει στις τάξεις της «Πλεύσης Ελευθερίας» δεν άφησε ασχολίαστη την  υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Αγρίνιο, κάνοντας ένα από τα γνωστά ειρωνικά σχόλια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
   «Την επόμενη φορά, στρώσετε βάγια και κόκκινα χαλιά», λέει μεταξύ άλλων η κ. Μακρή.

Δείτε χαρακτηριστικά το σχόλιο της:


http://www.agriniopress.gr/

18 σχόλια:

  1. κατάντια...δεν υπάρχει ελπίδα γιάυτό τον τόπο όσο κάποιοι μπαρμπάδες δεν λένε να ξεκολήσουν από τα φαντάσματα του παρελθόντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν βλέπω μπαρμπαδες όπως και στην Βόνιτσα

      Διαγραφή
  2. πραγματικα καταντια...τι στο καλο μπορει να αρθρωσει η λογικη απεναντι σε τετοιες εικονες...7,000 συναθρωποι μας αυτοκτονησαν στις μερες του και καποιοι τον ραινουν με λουλουδια...καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δες μιλανε και οι γυρολογοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι μονο μπαρμπαδες. Ειναι και νεοι αναμεσα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και συ ο νέος ;;; που υποτίθεται οτι στήριξες αυτούς που σου υποσχέθηκαν πάρα πολλά και τωρα κάνουν ακριβώς τ΄αντίθετα , γιατί λεβέντη μου δεν κάνεις την αυτοκριτική σου για τις αυταπάτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    και συ ο νέος ;;; που υποτίθεται οτι στήριξες αυτούς που σου υποσχέθηκαν πάρα πολλά και τωρα κάνουν ακριβώς τ΄αντίθετα , γιατί λεβέντη μου δεν κάνεις την αυτοκριτική σου για τις αυταπάτες ;

    17 Ιουνίου 2016 - 8:53 π.μ.

    Αγαπητε τι σχεση εχιε αυτο που γραφεις? Δλδ σε ενα αρθρο για τον Παπανδρεου θες να μιλαμε για τον Τσιπρα? Συγκριση εγκληματιων? Το "δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου" το εχεις ακουσει? Αν ναι τοτε αυτοι στις φωτο ειναι οχι απλως ανοητοι αλλα συνεργοι σε εγκληματα.

    Οκ λοιπον:

    Με τον Παπανδρεου καταγεγραμμενες αυτοκτονιες λογω μετρων 4,300
    Επι ΣαμαροΒενιζελων 3,000
    Επι Τσιπρα κοντα στις 1800 και προχωραμε.

    Προοσωπικα ψηφισα Τσιπρα στις πρωτες εκλογες, μετα το περσινο Ιουνιο ξεγυμνωθηκε και μπηκε στο στερεωμα των προδοτων πλαι στους πασοκους, στους νεοδημακρατες, σε ολο αυτο το σκυλολοι πυ λυμανεται απο αμορφοσια επι χρονια καθετι ωραιο που υπαρχει στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή καθότανε στα κάγκελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας έφτανε ο γαπ έχουμε και τους εβραίους ανθέλληνες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μάλιστα κ. nikos nikolaou 11.02π.μ ( κατά δήλωση σας , την οποία φυσικά αμφισβητώ ότι λέγεστε έτσι ). ΟΛΟΙ είναι άχρηστοι και εσείς είστε ο ...;;;; οι απόψεις σας στην κρίση των φίλων του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥΣ , γιατί οι λογικές : πας μη Κορίνθιος ίσον βάρβαρός και , πας μη ΚΝΙΤΗΣ ίσον φασίστας , δεν ανήκουν στην κουλτούρα μου.
    Καληνύχτα ΛΑΕτζή μου...
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. k. Ν.ΜΕΜΟΣ 8:03 μ.μ.( κατά δήλωση σας , την οποία φυσικά αμφισβητώ ότι λέγεστε έτσι ). Οπως αντιλαμβανεστε το εισαγωγικο σας ειναι αυτονοητο οτι ισχυει για ολους περιλαμβανομενου και εσας.

    Προσωπικα στεκομαι στα λογια καποιου κι οχι στο ονομα του. Αλλα ο καθενας εχει την αντιληψη του για το κοσμο.

    Σ αυτο το πνευμα λοιπον ειπατε: "ΟΛΟΙ είναι άχρηστοι και εσείς είστε ο ...;;;;" Θα ταν ενδιαφερον να μου πειτε απο που συναγεται εσεις προσωπικα αυτο το συμπερασμα. Πως βρηκατε μια τετοια νοηματοδοτηση μεσα στα γραπτα μου. Ειλκρινα περιμενω να "ακουσω" με ενδιαφερον την νοητικη διαδρομη που σας οδηγησε να μεταφρασετε ετσι τα λογια μου.

    Το ιδιο ισχυει και για την μετεπειτα φραση σας: " γιατί οι λογικές : πας μη Κορίνθιος ίσον βάρβαρός και , πας μη ΚΝΙΤΗΣ ίσον φασίστας , δεν ανήκουν στην κουλτούρα μου." Που στο καλο ειδατε εναν τετοιο δογματισμο στο μηνυμα μου ειναι αποριας αξιο και πιθανολογω οτι θα μπορεσεται να με διαφωτισεται επι των λογων σας.

    Οσον αφορα το "Καληνύχτα ΛΑΕτζή μου..." ειναι καταφανως ενας παιδαριωδης αφορισμος που δηλει αν μη τι αλλο πνευμα μικροπρεπειας.

    Εις αναμονη της απαντησης σας με ειλικρινη περιεργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όλους τούς παραπάνω καταπελτηδες κατά τού Παπανδρεου τρέμει ο κ...ς σας στην ιδέα επιστροφής του στην διακυβέρνηση τις χώρας... Γιατί είστε τόσο εναντίων καί δέν είστε και με τον Σαμαρά Ν.Δ.που άλλα έλεγε πριν πάρει τα ηνία της χώρας,απο αντιμνιμονιακος μνημονιακοτατος μετά... Γιατί δεν κάνετε έτσι για τον Τσιπρα-Καμμενο,καλα αυτοί δεν παίζονται όχι απλά αντιμνιμονιακοι πριν πάρουν τα ηνία της χώρας αλλά μάλιστα λένε ότι είναι εγκληματικό τα νέα μέτρα που οι ίδιοι ψήφισαν στην βουλή... Γιατί δεν λέτε και για τον Καραμανλη έτσι που διογκωσε το χρέος της χώρας κατά πολύ πριν δώσει την καυτή πατάτα στον Παπανδρεου...με απλή ταυτότητα επερνες για τα καμμένα χωριά 3.000 ευρώ ,και ή φωτιά περνούσε χιλιόμετρα μακριά...Γ'αυτο ηρέμηστε λίγο γιατί όλοι αυτοί τι δουλειά τους κάνουν εμείς πρέπει να κρίνουμε καθαρά και νηφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεκολατε εδω μεσα μερικοί που είστε κολλημένοι με τα φαντάσματα του παρελθόντος, δεν χορτασατε ακόμη "Παπανδρέου";
    Μαλλον όχι φαίνεται γι'αυτό κ ψηφίσατε έπειτα από τον "λεφτά υπαρχουν", τον "δεν είπαμε ψέματα αλλα μπορει να είχαμε αυταπάτες"...ρε με τιποτα δεν σώζεται ΑΥΤΟΣ ο τόπος όσο υπάρχουν κολλημένα μυαλά σαν τα δικά σας, που το μόνο που σας αρέσει είναι να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια,να σας υπόσχονται κανένα ρουσφετακι και ολακαλα, το βολεματακι μας και την τσεπουλα μας....αν δεν ααλλάξετε μυαλά ορισμένοι ΟΧΙ με ΠΕΝΤΕ, αλλα ουτε με δεκαπεντε μνημόνια δεν θα ισιωσετε. Αλλαγή νοοτροπίας θέλει, αλλα ΠΟΥ; ΠΩΣ; με τους μπαρμπαδες κ τα πιτσιρίκια να τρέχουν να φωτογραφιζονται με αυτον που φλομωσε στο ψέμα ΟΛΗ την Ελλαδα και στο εξωτερικό τον είχαν για την πλάκα τους; βέβαια όχι σε χειρότερη μοίρα απ'οτι είχαν και έχουν ΤΟΥΣ επόμενους κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. k.nikolaou 11.48m.m αν ανατρέξετε στις προγενέστερες απόψεις σας που αναφέρεσθε κατηγορηματικά για όσους φωτογραφίστηκαν με τον ΓΑΠ ( π. πρωθυπουργός με 44% που τον εξέλεξε ο λαός κι όχι εγω ) , με χαρακτηρισμούς όπως : " σύγκριση εγκληματιών " και " ανόητοι και συνεργοί σε εγκλήματα" , δεν έχει νόημα να γίνεται κανένας διάλογος μαζί σας. Γιατι δεν έχουν το δικαίωμα κάποιοι συμπολίτες μας να στηρίζουν το 1,5% ( ΚΙΝΗΜΑ ) ; από που αντλείτε ΕΣΕΙΣ αυτό το δικαίωμα και φέρεσθε ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ σε αυτα που επαναλαμβάνω κάποιοι πιστεύουν ; Εσείς τι είστε ο Ροβεσπιέρος που έβγαζε αποφάσεις στα Λαϊκά δικαστήρια στον εμφύλιο του 1944 στο χωριό Κομποτή Ξηρομέρου ; Γιατί είναι ορθές οι δικές σας απόψεις κι όχι και των άλλων που έχουν διαφορετική από εσάς άποψη ; Οταν αποκαλείς την σήμερον ημέρα τους συμπολίτες σου - δίχως στοιχεία - εγκληματίες , ανόητους και συνεργούς σε εγκλήματα ; έ τότε βρέ αδελφέ κάτι δεν πάει καλά μαζί σου.Και εν τοιαύτη περιπτώσει ο ΓΑΠ πολιτικώς κρίθηκε και γιαυτό είναι στο 1,5% , αυτοί που σου έλεγαν οτι με ένα Νόμο ένα άρθρο θα καταργήσουν τους εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων και τα μνημονια και πράξαν τα ακριβώς αντίθετα , γιατί δεν έχετε την ιδία ευαισθησία ; Υπέγραψαν 3ο μνημόνιο και το τέταρτο βρίσκεται στο ράφι... και δεν βλέπω να έχετε καμία ανησυχία !!! Είστε επιλεκτικά επικτριτής της μιας πλευράς (ΓΑΠ) ....Σας μάρανε ο ΓΑΠ ! Για μενα ο ΓΑΠ πολιτικά τελείωσε , αλλά σέβομαι τις όποιες επιλογές του ως π. πρωθυπουργός καθώς επίσης και τίς όποιες επιλογές και ενέργειες των καθ΄ όλα αγαπητών ξομάχων της Βόνιτσας που φωτογραφίθηκαν μαζί του.
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ δεν μένω έκπληκτος με τα μυνήματα υπέρ-κατά του παπανδρεου αλλά μένω έκπληκτος που πήρε τόσο έκταση από ένα μύνημα στο facebook ποιας τις Ραχηλ Μακρης..που όταν ήταν αυτή και κάποιοι άλλοι στη βουλή αλλά και κάποιοι που είναι ακόμα εκεί είναι ή χειρότερη εκπροσωπηση του ελληνικού λαού σε επίπεδο στη βουλή όλων τών εποχών!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ν.ΜΕΜΟΣ 10:41 π.μ. μαλιστα...

    Λοιπον πρωτα απο ολα, γιατι αυτο φαινεται να σας "καιει". το σχολιο μου ηταν σ εναν αρθρο για τον ΓΑΠ. Αν ητα για τον Τσιπρα τα ιδια θα εγραφα. Αν ηταν για τον Σμαρα, Βενιζελο ,Καραμανλη κοκ παλι τα ιδια. Απλα το αρθρο του ιστολογιου αφορουσε τον ΓΑΠ. Κατανοπητο?

    Λετε για σεβας σε καποιον που πηρε, ποσο ειπατε? 44%? (τα ποσσοστα αυτα ειναι της πασης γνωστο τι αντιπροσωπευουν αλλα οκ 44%). Σεβομαι μονο το αξιωμα διοτι σεβομαι το πολιτευμα, οχι τα ποσοστα ή κατ αναγκη το προσωπο.

    Το προσωπο που καλειται να υπηρετησει απο εναν δημοσιο αξιωμα κρινεται. Και οπως αναφερατι ηδη εχει κρθει πολιτικα. Οχι ομως ακομα ποινικα. Καποια στιγμη πιστευω οτι θα γινει κι αυτο.

    Και για να σας προλαβω ηδη στην χωρα μας ηδη εχουν κριθει ποινικα για τα πεπραγενα τους εκπροσωποι του λαου της μεταπολιτευσης βλεπε Τσοχατζοπουλος, Παπαντωνιου.

    Συμφωνα με το συνταγμα μας οι 3 εξουσιες απορρεουν απ το λαο και υπηρετουν αυτον κατα τον τροπο που το Συνταγμα οριζει.Ε λοιπον ουδεις απο δαυτους δεν εχει υπηρετησει στο ελαχιστο τον λαο. Απο αγνοια? Απο ιδιοτελεια? Απο ανικανοτητα? Λιγη σημασια εχει κατα την γνωμη μου.

    Γιατι ονομαζω εγκληματιες τους καθε λογης ΓΑΠ? Μα ειναι ειναι πλεον γενικη παραδοχη οτι εχουν εγκληματισει κατα του λαου. Ο ΟΗΕ μιλαει επισημα για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων στην Ελλαδα λογω μνημονιων. Αυτο θεωρειται νομικα εγκλημα οπως ξερεις. Το μνημονιο ομως δεν το εφερα εγω. Το εφεραν αυτοι, αρα αυτοι εχουν και την ευθυνη ή οχι?

    Δεν θα σου πω για τις καταγεγραμμενες αυτοκτονιες λογω μνημονιων, επισημα στοιχεια, γιατι το ανεφερα πιστυοντας οτι ειναι το πιο σημαντικο για εναν ανθρωπο αλλ απο οτι φαινεται δεν σας συγκινει η ο χαμος ενος ανθρωπου. Γι αυτο αναφερομαι στον ΟΗΕ, αφου σας αρεσουν τα μετρουμενα σε μοναδες αποδοχης αξιωματα.

    Φυσικα ολοι εχουν τελεσει κι ενα οφθαλμοφανεστατο εγκλημα: απ το "λεφτα υπαρχουν", απ το "μ εναν νομο" περασαμε στα ακριβως αντιθετα. Δλδ εχουμε υφαρπαγη της ψηφου του λαου με ψεμματα, εξαπατηση ενος ολοκληρου λαου κατ εξακολουθησηυ. Αν αυτο δεν ειναι εγκλημα τοτε τι στο καλο ειναι? Στο αστικο δικαιο σε μια συναλλαγη επισημη που το ενα μερος δεν τηρει το δικο του μερος της συμφωνιας διωκεται.

    Τωρα , γιατι λοιποπν να "κατηγορω" τους συμπαθεστατους κατα τα αλλα fun του ΓΑΠ που εικονιζονται στις παραπανω φοτο για συνεργεια και ανοησια? Μα αν καποιος με κοροιδεψει μια φορα ειναι οκ, ακομα και δυο, μα αν με κοροιδεψει παραπανω πως αλλιως θα πρεπει να με ονομασω?

    Συνεργεια? ναι, και εγω ειμαι συνεργος γιατι την πρωτη φορα ψηφισα ΑΝΕΛ-Τσιπρα και λογω αυτης της ψηφου αυτη εγκληματουν εις βαρος της πατριδας μου. Ομως ειμαι εκουσιος συνεργος μιας και δεν τους ξαναψηφισα και φυσικα οχι πλεον ανοητος διοτι αμα τους δω καθε αλλο παρα με λουλουδια θα τους ρανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον τσοχατζοπουλο ειδικά αλλά και τον παπαντωνιου επί κυβερνήσεις Παπανδρεου κινήθηκαν οι διαδικασίες και ή φυλακιση τού.Λεφτα υπάρχουν αν γίνουν μεταρρυθμίσεις αν γίνει ηαξιολογηση, αν σταματήσει αυτή ή απίστευτη φοροδιαφυγή, αν σταματήσουν οι σπατάλες στο δημόσιο αλλά και στο ιδιωτικό,αν σταματήσει ή κατάχρηση δημοσίου χρήματος,αν σταματήσει το πελατιακο κράτος,που μάλιστα το εχει και ως σημαία στης ομιλίες του,α ν σταματήσει ή γραφειοκρατία αν,αν,αν,πολλα αν είχε πει ο Παπανδρεου...αυτά ως απάντηση στις απορίες των παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αστο φιλε 9.36π.μ . Ο ανθρωπος παραπάνω διψάει για Ρέκο και κρεμάλες στις πλατείες των χωριων μας...ΟΛΟΙ _ κατά αυτόν _ ειναι "αχρηστοι" όσων συνοδοιπορούν με τις απόψεις του, δηλ. των της ΛΑ.Ε ( μιας κι όπως λέει ψήφισε την πρώτη φορα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , διχως να διευκρινίζει ποιό απ τα δύο ψήφισε ). Τον ενοχλεί γιατί κάποιοι πολίτες απ το Δρυμό ή τη Βόνιτσα φωτογραφίθηκαν με τον ΓΑΠ ,και δίκην εισαγγελέως _ κρυβόμενος πίσω απ την ανωνυμία_ ξυφουλκεί κατά πάντων ως 2ος Ροβεσπιέρος του ΕΛΑΣ στην Κομποτή Ξηρομέρου που έκοβε κεφάλια αθώων ανθρώπων και τα εριχνε στη τρύπα κοντα στην Κουνουπίνα ( Ακονη ;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο