Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Διαψεύδει ο Θανάσης Κασόλας τα περί υποψηφιότητας για τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας

   Διαψεύδει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Κασόλας δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως υποψήφιο για τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας, με γραπτή του δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Όσον αφορά πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο για ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας  δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με μένα, και δεν εκπορεύονται από εμένα. 
    Άλλωστε οποιαδήποτε αναφορά σε τέτοιο θέμα είναι και άκυρη και άκαιρη. Τους ενδεχομένους μελλοντικούς υποψηφίους θα τους αναδείξει η τοπική κοινωνία και οι δημότες που θα έχουν τον πρώτο λόγο στο κατάλληλο χρόνο. 
     Σε κανένα δήμο ανά την Ελλάδα δεν έχει ανοίξει αυτή την στιγμή τέτοιο θέμα, πως είναι δυνατόν να προκύψει στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας; 
     Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά αναπτυξιακά  και οικονομικά προβλήματα που έχει η τοπική μας κοινωνία και την προαγωγή και διαφήμιση του τόπου μας, και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του δήμου μας που δεν υφίσταται αυτή την στιγμή σε αντίθεση με την όμορη Λευκάδα, και ας αφήσουμε το μικροπαραταξιακα παιχνίδια όλων των δημοτικών ομάδων στην άκρη.

Αθανάσιος Κασόλας
Δημοτικός Σύμβουλος

11 σχόλια:

  1. Για τα 6.000.000 ευρώ και βάλε που παραδώσατε χρέος στον Αποστολάκη τι έχεις να μας πεις; Επί των ημέρων σας εκτός από το φορτηγό με σκουπίδια από το Πύργο που πήγαινε στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και γύρισε πίσω ο Φερεντίνος πόσα άλλα πήγαν; Συμμετείχες στη πιθανή μεθόδευση της αγοράς του χωραφιού με 214.000 ευρώ; Παρέδωσες χρέος του ΧΥΤΑ 400.000 ευρώ στο Κατσαμπίρη ναι ή όχι; Επί των ημερών σου υπήρχε δίκτυο ύδρευσης στο ΧΥΤΑ; Ο Κατσαμπίρης λέει ότι ξόδεψε 15.000 ευρώ για το συντηρήσει. Δεν βλέπεις ότι η δημοτική σας ομάδα είναι παιδική χαρά; Γιατί δεν κάνετε αντιπολίτευση στη συνεχιζόμενη καταστρεπτική πολιτική που ακολουθεί ο Αποστολάκης; Αφού απαντήσεις σε όλα αυτά, θα σε συμβουλεύσω αν θέλεις να είσαι υποψήφιος απαγκιστρώσου από το Σολδάτο. Και αυτό στο λέω για το καλό του τόπου. Το δικό σου δεν με ενδιαφέρει. Απέναντι με είχες και θα με έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη φωτογραφία σε έβαλαν με το Σολδάτο. Αυτός σε υποστηρίζει; Στρατηγέ που έμπλεξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι καραφλοί κτενίζονται. Ποιός ενδιαφέρεται για αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαστες των ανακοινωσεων ρωταω εγω που ημουνα υποψηφιος με τον Μωραιτη:τι σας νοιαζει τι κανει ο Σολδατος;Τι σχεση εχει τωρα με τον Κασολα;Τι φοβαστε;Ο Σολδατος δηλωσε κατι;Ο Φερντινος υπαρχει;Ο Στρατηγος εχει νομιζετε καμμια ελπιδα να ηγηθει;Θαναση εχεις αρχηγο τον Θυμιο μην βαζεις θεμα διαδοχης.Κατσε στα αυγα σου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος Δεν λεει οτι δεν θα ειναι υποψήφιος ουτε Ότι θα ειναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Θανάση που βγήκες και τα πες γιατί αθτο το μπλοκ όλο τέτοια γράφει.οπου ανακατωσούρα πρωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γραφείο τύπου του δημάρχου και του αντιδημάρχου έβγαλαν κοινό ανακοινώθεν,συνεχίστε εσείς έτσι με τον κατούνα και όταν έρθουν εκλογές οι δημότες θα σας κάνουν αντιπολύτευσή ξανα!Αυτά τα ποσά που λέτε μόνο εσείς μπορείτε να αφήσετε χρέος,γιατί δεν σας νοιάζει ο τόπος.Μιλάνε οι απ ευθείας αναθέσεις,γελάει ο κόσμος με σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσεις οι δεξιοί μονο με αρνη σπυρο η με κασολα κέρδιζετε και κανενα αλλο αλλιως παλι θα ειναι δήμαρχος ο μεγάλος ο καρυ μη ταλαιπωρειστε.γεια σου δήμαρχε καλα τα κανεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι το καλυτερο παιδι και ο μονος που λεει την αληθεια καταματα και αν βαλει θα κερδισει,αλλα δε θα τον αφησουν οι κλικες να βαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τις παρατυπίες της οικονομικής επιτροπής επί Σολδάτου που ήσουν μέλος της και τις παρατυπίες της οικονομικής επιτροπής επί Αποστολάκη που είσαι Αντιπρόεδρος γιατί τις καλύπτεις Θανάση; Παρέδωσες στα αλήθεια 400.000 χρέος στο Κατσαμπίρη από το ΧΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θανάση, ανακαλύπτεις σιγά σιγά το βόθρο που έπεσες. Όφειλες να διαλέξεις πρόσωπα και να αντισταθείς στις ανομίες τους. Δεν το έκανες τότε που έπρεπε. Μια ομαδούλα και μερικοί τύποι του παρασκηνίου σε εκμεταλλεύτηκαν και εσένα. Είναι δαιδαλώδης η διαδρομή της ανομίας για να την αντιλαμβάνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο