Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Απολαυστική κωμωδία από τους μαθητές του Γυμνασίου Γουριάς (ΦΩΤΟ) Aπόλαυση, γέλιο, χειροκρότημα.



Τρεις λέξεις τα λένε όλα για τη σημερινή θεατρική παράσταση που μας πρόσφεραν στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας οι μαθητές του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας».
Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Γιώργου Λούκα, Ελένης Αρχανιώτη και του Διευθυντή Γιάννη Καρύμπαλη (με τη σειρά που αναφέρονται στην πρόσκληση), οι μικροί ηθοποιοί απέδωσαν με εκπληκτικό τρόπο το έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου «Της κακομοίρας».
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, οι ατάκες των μαθητών διακόπτονταν συχνά από το δυνατό και αυθόρμητο χειροκρότημα.
Ήταν πραγματικά μια απολαυστική βραδιά......

Έπαιξαν οι μαθητές:
Ζήκος ο Φίλιππος Κουλούρης, κυρ-Παντελής ο Σπύρος Κουκουρδέλης, κυρά-Δέσποινα η Βασιλική Χαραλάμπους, Λίτσα η Κούσουλα Ειρήνη που είχε και την επιμέλεια των κειμένων, Φιφίκα η Ελένη Ιωάννου, κυρ-Μανώλης ο Παντελής Καλύβας, Κιτσάρας ο Άγγελος Αποστολάτος, Σωτήρης ο Δημήτρης Σκουτέρης, Κατερίνα η Ιωάννα Σαγρή, Αντρέας ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, Σοφέρ ο Κλάντι Ταφάνι, πελάτισσα η Άννα Κουκουρδέλη και Αργύρης ο Παντελής Κολιάτσας.
Τα σκηνικά σχεδίασε ο εκπαιδευτικός Αλέξιος Μάριος Αντύπας και ζωγράφισαν οι μαθητές Γερασιμίνα Βαλτογιάννη, Χριστίνα Δρόγγου, Ελένη Ιωάννου, Δημήτρης Κοκορδέλης και Ιωάννα Σαγρή.
Για μια ακόμη φορά, να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.
Αυτό που είδαμε ήταν άλλο ένα σαφές δείγμα του τι μπορεί να προσφέρει το δημόσιο σχολείο στην κοινωνία όταν υπάρχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές με μεράκι.










onairnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο