Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ στον ΑΣΤΑΚΟ, λόγω αντικατάστασης μεταλλικού κεντρικού αγωγού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Kυριακή 05/06/2016 από τα μεσάνυχτα  και αύριο Δευτέρα 06/06/2016 καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Δημοτική Κοινότητα Αστακού, λόγω αντικατάστασης μεταλλικού κεντρικού αγωγού. 

Ζητάμε την κατανόηση σας. 

Ο Αντιδήμαρχος
Λιβάνης Θεόδωρος

11 σχόλια:

  1. Ποσο θα συνεχιστεί αυτό κάθε βδομάδα και διακοπη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι θα παει το καλοκαιρι...καθε βδομαδα κ διακοπη..,ντροπη σας αχρηστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα είστε μάγκες και γουστάρετε αυτό που κάνετε και δεν το κάνετε για τι δόξα και κυριός για το χρήμα, αν είστε μάγκες και σέβεστε τους κατοίκους αυτής της πόλης, δουλευτε, σωστά ,σοβαρά υπεύθυνα και πάνω από όλα με σεβασμό στον κάτοικο αυτής της πόλης και στους ψηφοφόρους σας. Δουλεύτε νύχτα επισκευαστε τις βλάβες την νύχτά αντί να κόβετε εντάλματα τις κακιάς ώρας πληρώστε καλά μια σοβάρη εταιρία και κλείστε το νερό μόνο την νύχτα και κάντε την επισκευή τι νύχτα.. Και άμεσα φτιάξτε ένα εφεδρικό δίκτυο για να γεμίζει η δεξαμενή στον αστακό. .
    Αν για παράδειγμα είχατε τραβήξει ένα εφεδρικό δίκτυο από την γεωτρηση των βλιζιανων και το βράδυ σταματατούσατε την παροχή στα βλιζιανά και γεμιζατε την δεξαμενή στον αστακό, δεν θα ήταν πολύ λιγοτερες οι ώρες που θα έμενε χωρίς νερό ο αστακός. ?..σε ποιον τα λέω τώρα αυτά !! Η μήπως νομίζετε ότι ,επειδη εσείς βγάζετε ανακοίνωση για την διακοπή κατι που δεν έκαναν οι άλλοι αλλαζει κάτι στην ταλαιπωρία των κατοίκων! !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στον Αστακό σας αρέσουν τα λόγια. Αν θεωρείτε πως έχετε πρόβλημα με το νερό και πρέπει να λυθεί, στις επόμενες εκλογές να καλέσετε τους υποψηφίους να δεσμευτούν για τη δημιουργία δικτύου που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα. Πάψτε να φωτογραφίζεστε σε κάθε ευκαιρία και να τσακώνεστε στο ίντερνετ και ασχοληθείτε με τον τόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτεσ οι διακοπεσ γινονται για να λυθει το προβλημα που τοσα χρονια ταλαιπωρει τουσ δημοτεσ Αστακου,που τοσα χρονια κανεισ δεν μπορεσε να το λυσει και εσεισ οι κακοβουλοι σχολιαστεσ επισκεφθειτε το εργο που γινεται και μετα σχολιαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διακοπή έχει και σήμερα Κυριακή αλλά δεν βγάλατε ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε 5.27 σε ποιον απευθυνεσαι;Εχουμε να κανουμε με αρχοντοχωριατες και με νεοπλουτους!Ο συνδιασμος αυτος δηλαδη "Πρωτα ο πολιτης"σκοτωνει καθε ελπιδα.SOS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και που αλλαζετε τις σωληνες τι θα γινει? Θα μπορεσουμε να πιουμε νερο? Μαλλον αλλα λογια να αγαπιομαστε.
    Ειμαστε το μοναδικο μερος που ενω το νερο ειναι ακαταλληλο οχι μονο προς ποσιν αλλα και για πασα χρηση οι"Αρχοντες" του τοπου μας χρεωνουν το κυβικο σαν μαυρο χρυσο, με συνεχομενες διακοπες νερου, κ.τ.λ. κ.τ.λ. ......
    Κανεις δεν διαμαρτυρεται, τυχαιο????
    Λυσεις υπαρχουν, προγραμματα(ΕΣΠΑ, Περιφερεια,κ.α.)
    ενδιαφερον δεν υπαρχει.

    Υ.Γ. τουλαχιστον αν θελετε να δειξουμε κατανοηση ας ειστε λιγο αξιοποιστοι, η διακοπη νερου εγινε απο τις 17.00μ.μ. της Κυριακης και οχι απο τα μεσανυχτα οπως δηλωσατε, αποφασιστε επιτελους.

    Παρακαλω να το δημοσιευσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν μέσα στο μήνα συνεχιστούν οι διακοπές θα γίνετε ρεζίλι πανελληνίως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο