Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Όλη η αλήθεια για τα καυτά θέματα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
     Τούτες τις μέρες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τις Δημοτικές εκλογές του 2014. Η ήττα της αποτυχημένης πολιτικής των κ. Σολδάτου- κ. Φερεντίνου και της δημοτικής τους ομάδας δυστυχώς για το τόπο δεν συνοδεύτηκε με αλλαγή πορείας και σελίδας από το πολιτική του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της δημοτικής του ομάδας.
     Η ανυπαρξία αναπτυξιακής πολιτικής σε συνδυασμό με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική,  επόμενο ήταν ο Δήμος μας να φθάσει στο σημερινό αδιέξοδο.
       Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης με την συνέντευξη του στην εφημερίδα Ακαρνανικά Νέα, τον Απρίλη του 2016 και τη πολιτική που επέλεξε να ακολουθήσει ο ίδιος και η δημοτική του ομάδα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα την 29 Μάη 2016, επιχειρώντας να κρύψει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, προσπάθησε να θέσει σε πολιτική ομηρία τη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου μας επικεφαλής της οποίας είναι ο κ Φερεντίνος Ευθύμιος......



    Μια μείζονα αντιπολίτευση που παγιδευμένη και απολογούμενη στην παταγώδη αποτυχία της πολιτικής της που ακολούθησε τη περίοδο 2011 έως 2014 παρουσιάζεται στα δημοτικά συμβούλια ως πολιτική παιδική χαρά. Δικό της πρόβλημα, αλλά θεσμικά πρέπει να ασκήσει αντιπολίτευση. Μήπως έχει πολιτικούς λόγους που δεν κάνει αντιπολίτευση;

     Τα όσα απερίγραπτα, λυπηρά  και νοσηρά ειπώθηκαν και συνέβησαν στο Δημοτικό συμβούλιο της Κατούνας αποδεικνύουν περίτρανα τα παραπάνω. 
    Ο Δήμαρχος παρουσιάστηκε στο ΔΣ ουσιαστικά  μη έχοντας να παρουσιάσει έργο. Δυστυχώς για μια άλλη φορά αποδείχτηκε η ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρα να ασκήσει τα καθήκοντα του.

 Στο πλαίσιο αυτό και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα προβούμε σε αναρτήσεις δύο άρθρων:

1)-Τη Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα αναρτήσουμε άρθρο με θέμα τις απευθείας αναθέσεις στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ανά Δημοτική Ενότητα και ανά πόλη και χωριό από 1 Σεπτέμβρη 2014 μέχρι σήμερα.
     Πριν προχωρήσω στην ανάρτηση του άρθρου έχω επισκεφτεί πολλές φορές όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και έχω πλήρη εικόνα. Τα συμπεράσματα  μου τα έχω βγάλει. Σας καλώ αφού δείτε το πακτωλό χρημάτων που πήγαν σε πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις και δείτε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Φτάνει κύριοι, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

2)-Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 θα αναρτήσουμε ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη, στον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Η επιστολή αυτή θα συζητηθεί.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Παρακαλώ κάποιους συνδημότες μην με ενοχλούν μέσω συγγενών και φίλων μου. Προσωπικά δεν είχα, δεν έχω και ούτε προτίθεμαι, να αποκτήσω με κανένα πολίτη.
       Αν κάποιοι που είναι δημόσια πρόσωπα δεν αντέχουν το διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εδώ είναι το βήμα διαλόγου, ας το επιχειρήσουν.
    Βρισιές, απειλές,  άθλιες συκοφαντίες επώνυμες και ανώνυμες  ενάντια στο πρόσωπο μου έκαναν και θα κάνουν. Ούτε με φοβίζουν, ούτε μα αγγίζουν, ούτε με πτοούν.
     Τους ενημερώνω ότι ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ που δεν αντέχουν, όσο και να προσπαθούν να τη μετατρέψουν ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ δεν θα τους κάνω τη χάρη να πέσω στη παγίδα, που ανοήτως μου στήνουν.
 Οι λόγοι είναι δύο:
1)-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ και
2)-ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
  Επιπρόσθετα δεν έχω ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

2 σχόλια:

  1. Στη Κατούνα Κώστα που έγραψες , ότι έχουμε δίκιο να φωνάζουμε για το γήπεδο μας που δεν θέλουν να φτιάξουν , περιμένουμε να δούμε τα ποσά στα άλλα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκια Στούπα μας είπες ψέματα ότι το Μάη θα άρχιζε η κατασκευή του γηπέδου της Κατούνας. Οι πολιτικοί γυρολόγοι αυτά παθαίνουν, τους γελοιοποιούν. Βέβαια χαίρομαι για τη κατάντια σου. Λυπάμαι όμως για τη Κατούνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο