Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η απαντηση του Αντιδημάρχου Θ. Λιβάνη στον Λευτέρη Μάντζαρη για το νερό στο Καραϊσκάκη

       Παρόλο που δεν ηθελα να συμμετεχω σε συζητησεις και σχολια μεσω των μπλογκ, το κανω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και να μην ανησυχουν οι πολιτες.
     Ως αντιδημαρχος ασχολουμε με σοβαρα θεματα και οχι με χαχανισμους και παρομοιοσεις που αναφερονται σε ζωα.

    Απο την πρωτη στιγμη που ειχα τα αποτελεσματα των δειγματολειψειων στα χερια μου (εχθες γυρω στις 1:00 μ.μ.) επικοινωνησα με τον πρωην αρχηγο της συμπολιτειας και δημοτικο συμβουλο κ. Γεωργαλη Ηλια και συμφωνηθηκε να γνωστοποιηθουν τα αποτελεσματα απο ολα τα διαμερισματα μαζι. 
     Αυτη τη στιγμη ειμαι στη διαθεση των αρχηγων- δημοτικων συμβουλων της αντιπολιτευσης να τους δωσω οποιαδηποτε πληροφορια επιθυμουν για τα αποτελεσματα και για το  ποια δεξαμενη χλωριωνεται στο Καραισκακη. 
Δεν εχουμε σκοπο να κρυψουμε τιποτα.

Ευχαριστω

Λιβανης Θεοδωρος
Αντιδήμαρχος Ξηρομερου

15 σχόλια:

  1. τραβα κρυψου σε καμια σπηλια ,και ξαναβγες σε εικοσι χρονια,ετσι για να δειξουμε στους νεους ποιους εξελεγαν αντιδημαρχουν οι γονεις τους,για να φτιαξουν το μελλον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕ ΝΤΙΝΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ....ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ,,,,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλεπεις τους εκλεγμενους του αστακου,και τα αλλα χωρια απλα περιμενουμε ενα τσουναμι για να γλυτωσουμε απο δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πολιτική είναι αυτή? Δεν χρειάζονται αλλά και ούτε προβλέπονται συμφωνίες και τηλέφωνα με αρχηγούς και δημοτικούς συμβούλους και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχουν αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Υγιεινής? Καλώς. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν αμέσως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τους προέδρους και ενημερώνουν με δελτίο το κοσμάκη για να ξέρει. Ταυτόχρονα αν υπάρχει θέμα εξηγούν τις λύσεις και τις ενέργειες. Αν φταίμε κάπου το παραδεχόμαστε και πάμε μπροστά. Όμως το νερό είναι θέμα ύψιστου αγαθού και δεν παίρνει λάθη και καθυστερήσεις. Κάποτε έτρεχαν Φ Λιβάνης και Μαγγίνας, ενώ η αντιπολίτευση Λυτρα, Γαλουνη και υπολοίπων φώναζε για εισαγγελείς. Για να μη ξεχνιόμαστε.

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/337981/epikinduno-nero-se-14-horia-tis-aitoloakarnanias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 18-6-2016 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΕΡΟ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΣ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΧΕΤΕ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.[ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο καιρό τι εκανεσ τώρα πηρεσ αποτελέσματα 2 χρόνια αντιδήμαρχος δεν εκανεσ άλλη ανάλυση στο νερό.και τι σχέση έχει ο γιωργαλης αυτο λεει ο Καλλικράτης να παρεισ τηλεφωνο τογεωργαλη;;η του το ειπεσ για να μην κράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την απόφαση του λιμενικού ταμείο για τα παροπλισμένα γιατί την κρυβετε τότε κύριε λιβανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Λιβανη το νερο στο καραισκακη ηταν και ειναι το τελευταιο σου εμποδιο προσ την εξοδο τωρα αν θελεισ να μαθεισ τη λεει ο κοσμοσ για τισ πραξεισ σου να εχεισ τα δειγματα στο συρταρη σου τοσεσ μερεσ και να τα μαθαινουμαι τα αποτελεσματα απο διαφορουσ πλιατσικολογουσ του δημου δεν εχεισ παρα να ερθεισ να κανεισ μια ενημερωση ο ιδιοσ στο καραισκακη ,[δοξα το θεο οπωσ βλεπει ο κοσμοσ ο δημοσ σου παρεχει αυτοκινητο και καυσιμα ετσι δεν θα σε χρεωσουμαι απο την τσεπη σου.]να φυγουν και οι τελευταιεσ αμφιβολιεσ προσ το προσωπο του αντιδημαρχου αν υπαρχουν εμεισ σε περημενουμαι κυριε αντιδημαρχε να σε κερασουμαι και νερακι ΚΟΡΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σχόλιά μας πρέπει να έχουν και υπογραφή.Όχι α νωνυμιες.να μας πει η Δημοτική αρχή τι προτίθεται να πράξει για την επίλυση του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητε φιλε και γειτονα Θοδωρή.Διαβασα προσεκτικα την απαντηση σου(προφανως αναφερεσε στον Λ.Μαντζαρη) αλλα διπιστωσα ότι εχεις κανεις ένα λαθος(ελπιζω η διαπιστωη μου να την λαβεις καλοπροαίρετα και όχι το ακριβως αντιθετο) Αναφέρεις ότι ενημέρωσες τον Η.Γεωργαλη για τα αποτελέσματα.Εγω δεν θα επικρινω για την ενργεια σου αν ηταν χωρις σκοπιμότητες , αλλα θεωρω ότι την ιδια μερα ΕΠΡΕΠΕ να καλεσεις τον κοσμο του αστακου η στην παραλια η στην πλατεια με ντουντούκες(νομιζω ότι ο φωτης θα εχει μερικες από το κομμα) και τους ενημερωσεςι από πρωτο χερι τι συμβαινει.Το να ενημερώνεις τον γεωργαλη, την ντινα, τον κομπλιτση, τον . τον. τον δεν εχει καμια αξια .καντε επι τελους μια μεγαλη Γενικη(λαικη κατά το κομμα) συνελευση και ενημερώστε τον πολιτη τι συμβαινει.Ειμαι απολυτα σιγουρος ότι αυτό θα το εκτΙμησει αφανταστα εν αντιθεσει με τα επιστολόχαρτα η mail ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΝΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΧΛΩΡΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΤΕ Η ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΙΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΝΕΤΕ 5-10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΧΛΩΡΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγαπητε φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ εκ Καραϊσκάκη δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποεις στην τοποθετηση σου την εκφραση ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΝΗ--Θεωρείτε μεμπτον να εχω φιλο τον αντιδημαρχο , θεωρείτε μεμπτον να εχω φιλο τον οποιονδηποτε; Ποσο μαλλον έναν ανθρωπο -δυο βηματα από το σπιτι μου που ζησαμε μαζι πολλα χρονια όταν εγω ακομη ζουσα στον αστακο-Εν τοιαυτη περιπτωσει και αυτή την σχεση να μην ειχα πως επρεπε να τον αποκαλεσω, λοποδυτη διαφθορεα απατεωνα εχθρο: Η διαφωνια με τον κάθε ένα που εχω δεν συναδει και διαοπη μιας φιλιας Αλλα επειδή εσυ κυβεσε πισω από την ανωνυμια και δεν τολαμς να βγεις φανερα να πεις αυτά που γραφεις(όπως και οι περισσοτεροι---τι φοβαστε αραγε; μηπως δεν θελετε να χαλασετε την φιλια σας με τον συγκεκριμενο--Δεν μπορω να κατανοησω ολους εσας που κανετε αυτην την σκληρη(κατά τα φαινομενα) κριτικη για τα παντα αλλα δεν αναφέρεστε ονομαστικως.Ερωτω λοιποον εσενα αγνωστε τοσα χρονια με το συγκεκριμενο προβληγμα γιατι δεν ειδα κανεναν να επαναστατεί---ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λ.Αντιδημαρχε των νερων μπορεις να μας διαφωτησεις στα παρακατω:
    1)εχεις παρει εγκριση απο τον Γ.Γ της περιφερειας για να οδηγεις το υπηρεσιακο οχημα2)Για καθε μευακινηση σου εαν εχεις παρει εγκριση το γαφειο κινησης σου δινει διαταγη πορειας-δελτιο κινησης 3)προβλεπεται να κανεις με αυτο προσωπικες δουλειες και να το σταθμευμεις στην οικια σου.Εαν προβλεπονται ολα αυτα καλως αλλα επειδη δεν προβλεπονται η παραβατικοτητα αυτη επισυρει υην αυτοφωρη διαδικασια και ποινη φυλακισης απο τρεις εως εξι μηνες.Αυτα ισχυουν για ολους που κανουν το ιδιο παραπτωμα.Μαζευτειτε γιατι θα πεσει πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητε κυριε ΜΠΟΝΗ και φυσικα δεν αρμοζη στον χαρακτηρα μασ να λεμε κουβεντεσ οπωσ λοποδυτη,διαφθορεα και αλλα κοσμιτικα επιθετα,αυτον τον χαρακτηρα τον εχω κρατισει πολλα χρονια, απο τοτε που μπορει χωρισ να κανω λαθοσ να εχουμε κανει παρεα με κοινουσ φιλουσ μασ [ειμαι λιγο μεγαλητερο σου],οσο για την ανωνυμια μου εσυ δεν ζεισ στον αστακο οπωσ λεσ και εγω εζησα στην αθηνα και σε περιοχη στα νοτια προαστια και εμαθα να προσεχω οσο μπορω.Ξεχνα τον αστακο πριν 15-20 χρονια κυριε ΜΠΟΝΗ τωρα αν εγραψα κατι και ηταν λαθοσ η εκφραση συγνωμη, οσο για επαναστασεισ και επηδει ειμε μεγαλητερο σου την εχω κανει ποιο παλια.[φιλα τα ρουχα σου να εχεισ τα μισα λεει μια παροιμια].ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο