Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

κ. Λευτέρης Μάντζαρης: Το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται για λίπασμα!!!

Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και συγκεκριμένα σοβαρά θέματα του Δήμου Ξηρομέρου και μάλιστα γίνεται από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί......


   Ο σχολιασμός του κ. Μάντζαρη αφορά την ποιότητα του νερού στο Καραϊσκάκη. Εμείς στο θέμα του ελέγχου της ποιότητας του νερού έχουμε ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην νυν δημοτική αρχή, αλλά και στην προηγούμενη, η οποία επικεντρώνεται στα εξής σημεία:
      Απουσία μετρήσεων ποιότητας του νερού 18 μήνες μέχρι τώρα. Δέησαν μετά από τόσο καιρό να το αναθέσουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
    Πραγματοποίηση μηνιαίων μετρήσεων, γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων τους με εμφανείς ανακοινώσεις στους οικισμούς που υπάρχει πρόβλημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όλες οι μετρήσεις (θετικές και μη θετικές).
   Παρέμβαση όπου οι μετρήσεις ποιότητας του νερού δείχνουν πρόβλημα.
    Δυστυχώς αυτή η δημοτική αρχή, στο συγκεκριμένο θέμα, αποδείχτηκε 21 μήνες τώρα πολύ χειρότερη από την προηγούμενη, που μάλιστα την λοιδορούσε και ανηλεώς (καλώς) για την διαχείριση της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το καυστικό σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Σήμερα έμαθε η δημοτική αρχή ότι το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται ως λίπασμα και έβαλε απαγορευτικό σε δυο βρύσες. Σε όλο το υπόλοιπο χωριό το νερό είναι πόσιμο... Θαύμα..., ούτε ο Χριστός δεν το κατάφερε αυτό!!!
Και δικαίως αναρωτιούνται στον Δήμο... Δύο χρόνια προσπαθούμε να το καταστήσουμε ποιοτικά ασφαλές, καθαρίζοντας τις πηγές (χα χα χα), χλωριώνοντας το νερό (χα χα χα χα) κλπ!!!

Υ.Γ.: Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ [ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ]ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΖΩΑ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ρε φίλες και φίλοι θα κάνετε τίποτα καλό σε αυτόν τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θελει να πει ο ποιητησ κυριε των 9.57πμ να το κανουμε μετα το καλο.........γιατι προσ το παρον πρεπει να ξηλοθουν οι παρανομεσ παροχεσ για να μην πληρονη η θια μου η δημητρο νερα που χυνοντε σε τριφιλια και..........οσο γι αυτουσ που δεν πληρονουν να μασ πει η αρχη του δημου ποιοι ειναι να τουσ μαθουν και οι δημοτεσ ποπυ ερχοντε σαν προβατα και πληρονουν κυριοι του δημου.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο