Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Επισκέφτηκε τη Βόνιτσα ο Γιώργος Παπανδρέου (ΦΩΤΟ: Θανάσης Παλούκης)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ





   



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ στην ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ...

        Αμέσως μετά την ομιλία του Αγρίνιο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφτηκε την πόλη της Βόνιτσας. 
    Αυτό βέβαια δεν προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς στη περιοχή διατηρεί πολύ δυνατές φιλίες. Στη Βόνιτσα γευμάτισε και συνάντησε κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους....


















ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ στην ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 




















16 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Οποιος βλέπει και ξερει(όλοι ξέρουν) καταλαβαίνει γιατί βρισκόμαστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια χρόνια μνημόνιο θέλετε ραγιάδες κομματόσκυλα διανοούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θλιβερο να βλεπεις καποιους να θελουν τον ΓΑΠ.και ακομα πιο θλιβερο να βλεπεις μαζι του νεα Παιδιά.. λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα ταλαίπωρα παιδάκια που βγάζουν φωτογραφία με τον Γαπ, μετά από όλα όσα έχει κάνει, είναι να αναρωτιέσαι τι πλύση εγκεφάλου τους έχει γίνει από την οικογένειά τους αλλά και πόσο πορωμένοι είναι οι γονείς τους! Κρίμα....και μετά σου λένε ότι οι νέοι είναι το μέλλον της Ελλάδας! Άντε ξηρόμερο, δημοσίεψε κανένα σχόλιο. Το πρώτο μου το έσφαξες! Ανέβασε το δεύτερο τουλάχιστον και τρέλανε μας με την δημοκρατικότητά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι τρέξετε να βγάλετε φωτο με τον ΓΑΠ, μην χάσετε...άρε μνημόνια που θέλετε ακόμη για να στρώσετε.... τίποτα εκεί....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως τελικα ειμαστε μαζοχες? Ηθελα να ηξερα εχουμε σκοπο μα ξυπνησουμε? Αντι να τους φτυνουμε τους αγκαλιαζουμε? Αντι μα τον παρουν με τις κλωτσιες ονειρευονται οτι θα κυβερνησει παλι ο χαμχουγιας, κοινως βλακας. Ξυπνατε μωρεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντας ξενιτεμενη 5 χρόνια, με μεγάλη νοσταλγία για την Ελλάδα και ελπίζοντας κάποια μέρα να γυρίσω πίσω, όταν βλέπω τέτοιες εικόνες, νέους και νέες στην ηλικία μου να βάζουν το πλατύ τους χαμόγελο για να βγουν μια φωτογραφία με ένα πολιτικό πρόσωπο, οποιοδηποτε και αν είναι αυτό, θλιβομαι.δεν υπάρχει φως πουθενά. Δε θα πω καλά να πάθουν γιατί εγώ δεν έπαθα καλά που έφυγα,ούτε τόσος κόσμος που υποφέρει έπαθε καλά, θα πω κρίμα που μετά από όλα αυτά που έχουν περάσει οι Έλληνες, δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΘΙΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς όλους τους παραπάνω. Σωστα τα λέτε. Μήπως όμως μεροληπτήτε ; οι άλλοι - παρεκτός του ΓΑΠ - τι έχουν κάνει ; σας έταξαν λαγους και πετραχίλια και τώρα εισράττουμε τα επιτίμια μιας " αριστερής " όπως θέλει να λέγεται κυβέρνησης ... Λίγη αυτοκριτική φίλοι μου δεν βλάπτει. Γιατί είναι κακοί όσοι εναγκαλίζονται με το 1.5 % (ΓΑΠ) και δεν είναι κακοί αυτοί που πίστεψαν τους σημερινούς και οι οποίοι τους κορόϊδεψαν κάνοντας τους το άσπρο μαύρο ; Για συνέλθετε κ.κ ανώνυμοι ; ευχαριστω.
    Γ.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ΑΥΤΟΙ που ψήφισαν το πολιτικό συνονθύλευμα που μας κυβερνά, πρώην πασοκοι ειναι στην πλειοψηφία τους. Τι έρχεσαι να μας πεις τώρα; ΘΥΜΑΣΑΙ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ 5-7%, ξαφνικά όλοι οι πρασινοφρουροι, έφυγαν από τον εναν παπατζη και πήγαν στον άλλον, προφανως γιατί αυτό ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Ti na pw?eleos....oloi oi volemenoi tou pasok... .gi auto pane sa ta galia..auto pou einai aparigorito einai ta nea paidia...lupamai gia logou sas..aksioi tis moiras sas.....!kraksimo theletai ...alla opws leei kai i paroimia exei anagki o fournos apo ganes? dimosieuseto se parakalw! euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποσο χαζος κοσμος υπαρχει τελικα ακομη γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ο κοσμος πειναει αγωνα δινει για ενα μεροκαματο για να ταισει τα παιδια του ο ελληνας δεν αντεχει αλλα μνημονια με 500 ευρω μισθο ξυπνηστε ανεγγεφαλοι και μην καταδικαζεται τα παιδια σας για μια ζωη με φορους.ειστε αξιοι της μοιρας σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα κρίνεις από τις φάτσες θα καταλάβει κάνεις γιατί είμαστε εδώ που είμαστε! Καλό βράδυ Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από όσα έκανε..τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες...ξυπνάτε ρεεεεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοιτάξτε εσείς αυτούς που στηρίζεται και αφήστε τις προσβολές για αυτούς που ακολουθούν τον Παπανδρεου Δημοκρατια έχουμε,και ελευθερία σκέψης καί πράξης άλλωστε δεν νομίζω οι άλλοι που ακολούθησαν να έκαναν κάτι καλύτερο,διαφορετικο...αλλά ξέχασα τα μέτρα να μην τα παίρνει ο Παπανδρεου ήταν σημαντικό για εσάς οι άλλοι μηλιά δεν βγάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο