Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Επιχορηγήθηκαν ο Σύλλογος Πλαγιάς (1000€) και η ομάδα της Πλαγιάς (2000€) απο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

        Επιχορηγήθηκαν από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, ο πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς με το ποσό των 1.000 ευρώ και η ομάδα της Πλαγιάς, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ πρέβεζας Λευκάδας με το ποσό των 2.000 ευρώ!
   Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ενέκρινε τις επιχορηγήσεις, προκειμένου να υλοποιηθούν με ευχαίρεια οι προγραμματισμένες πολιτιστικές αθλητικές δράσεις της περιόδου 2016 – 2017.  
    Μάλιστα εκδόθηκαν και το σχετικα ένταλματα για την χρηματοδότηση: 
          
          Να τονίσουμε ότι είναι σε σωστή βάση η απόφαση της δημοτικής αρχής να επιχορηγηθούν οι ενεργοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι ομάδες (όπως είναι ο Συλλογος Πλαγιάς και ο ΑΟ Πλαγιάς) που πραγματικά παράγουν πολιτισμό και υγιή αθλητισμό και συμβάλλουν στην προαγωγή της πνευματικής, αθλητικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των κατοίκων της περιοχής και όχι οι «σύλλογοι-σφραγίδες».........




       Στόχος της Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η διαρκώς καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου, ώστε το παραγόμενο έργο να αυξηθεί και η παρουσία των Συλλόγων σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου να είναι όλο και πιο ενεργή. 
      Κλείνοντας να πούμε ότι πρέπει οι κατανομές της επιχορήγησης να δίνονται αφού λήφθούν υπ’ όψιν η δυναμικότητα του κάθε συλλόγου, το τι εκπροσωπεί, ποια η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, αλλά και η συμμετοχή του σε τοπικές δράσεις.

1 σχόλιο:

  1. Τα χρήματα είναι λίγα σε σχέση με άλλες επιχορηγήσεις. Η Πλαγιά δικαιούται μεγαλύτερη επιχορήγηση.
    Θα αναφέρω για παράδειγμα την επιχορήγηση πέρσι της ΜΚΟ (Γέφυρες του Κόσμου) με το ίδιο ποσό. Μπορούν να ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του Δήμου μια πολιτιστική δραστηριότητα της εν λόγω ΜΚΟ. Που πήγαν τα χρήματα των Δημοτών;
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο