Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ: Για ελλιπή αστυνόμευση, για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, κ.α.

   Παρέμβαση για τη Βόνιτσα μας έστειλε φίλος αναγνώστης του «ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS». Το παρακάτω κείμενο το λάβαμε πριν από λίγο με e-mail και σας το μεταφέρουμε.
Το κείμενο της Παρέμβασης έχει ως εξής:

     Ξεκινάω και μπαίνω αμέσως στο θέμα με το αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας με αφορμή την ανάρτηση με το αγροτικό στον μόλο.
     Η κατάσταση στο Αστυνομικό τμήμα είναι δύσκολη. 20 άτομα προσωπικό για μία τρελή έκταση (φτάνουν μέχρι τον Μύτικα) με αποτέλεσμα να μη μπορούν να καλύψουν την περιοχή στον σωστό χρόνο.

Η πόλη της Βόνιτσας θυμίζει far west και αναφέρω:
-Άσκοπη χρήση όπλων κτλ σε γλέντια.
-“Καταστήματα χωρίς άδεια λειτουργίας και ΤΕΒΕ”.
-Παράνομα παρκαρίσματα παντού (Ελ. Βενιζέλου, παραλία αλλά και στον χώρο της λαϊκής αγοράς).
-Το κακό πρέπει να σταματήσει!

Θέλω να παρακαλέσω τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας:
1.-Εκμεταλλευτείτε τον δημοτικό χώρο στάθμευσης παράλληλα στην Ελ. Βενιζέλου που βρίσκετε επί της Μητροπόλεως και Καραϊσκάκη. Θέλω να παρακαλέσω για την άμεση ασφαλτόστρωση του, και δημιουργία γραμμών στάθμευσης.
2.-Άμεση αποκατάσταση των γραμμών στο παραλιακό parking.
3.-Άσκηση πίεσης στο τμήμα για καλύτερη αστυνόμευση!!!
4.-Να ακολουθείται ο νόμος και να μην σβήνονται κλήσεις............



Θέλω να παρακαλέσω το ΑΤ Βόνιτσας – ΤΤ Αγρινίου – ΤΑ Αγρινίου: 

1.-Επανδρώστε το ΑΤ Βόνιτσας. Με την αρχή της σεζόν το αεροδρόμιο Ακτίου αποσπά προσωπικό.
2.-Άρνηση απόσπασης διοικητών για να μην μένει το τμήμα ακέφαλο.
3.-Άρνηση απομάκρυνσης προσωπικού αν δεν εκτίσει πλήρως την θητεία του στο τμήμα.
4.-Αναφορές και αξιολόγηση του τμήματος για το αν γίνεται σωστά η δουλειά.
5.-Επάνδρωση του τμήματος με οδηγό μοτοσυκλέτας (υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος 2 και ασχολούνται με διοικητικής φύσεως δραστηριότητες).

ΥΓ1: Θα παρακαλούσα το προσωπικό να κάνει σωστά την δουλειά του και να μην ξεκινάει με την φράση: Ξέρεις πόσο είναι το πρόστιμο; Γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση αλήθεια, θα το παζαρέψουμε;
ΥΓ2: Προσπαθώ να βοηθήσω και όχι να θίξω κανέναν. Και όποιος έχει την μύγα αυτή τη φορά να την αφήσει να φύγει και να μην μυγιαστεί.

Αναγνώστης – Κάτοικος Βόνιτσας


5 σχόλια:

  1. η αστυνομία δε μπορεί να τα βάλει με 5 αλήτες που αναστατώνουν όλη τη Βόνιτσα μέρα νύχτα,με το παρκάρισμα θα ασχοληθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πιέσει ο Δημαρχος ώστε να επανδρωθει το Αστυνομικό Τμήμα.
    Ας βρει επισης και ένα νέο κτίριο για να μεταστεγαστει σε κάποιο ποιο κεντρικό σημείο,πχ στο παλιό κτίριο του ΟΤΕ, απέναντι από το Δημοτικό. Ας πιέσει ώστε να δημιουργηθεί Αστυνομικό Τμήμα στο Αεροδρόμιο Ακτίου ώστε να αποσυμφορηθει το Τμήμα Βόνιτσας με την δουλεια του Αεροδρομίου.
    Το κυριότερο ειναι να αλλάξει νοοτροπία ο κόσμος και να απομονώνει τους κατσαπλιαδες που νομίζουν οτι ζουν στην άγρια Δύση και οχι σε μια κοινωνία με δικαιώματα αλλα και κανόνες κ υποχρεώσεις, όπως το να σέβονται τον χώρο της παραλίας, τη σήμανση κ κυρίως το δικαίωμα των συμπολιτών μας να πίνουν το καφεδακι τους κ ΝΑ χαλαρώνουν αγναντεύοντας τον Αμβρακικό και οχι το αυτοκίνητο η το μηχανάκι του κάθε κατσαπλια κλαρινογαμπρου, που αν ηταν δυνατόν θα ήθελε και να ακουμπά το αυτοκινητο του ή το αγροτικό του ή την μηχανή του, την ώρσ που εχει καθίσει να πιεί εναν καφε.
    Ας αλλαξουμε νοοτροπία στα μικρά κ καθημερινά και σιγα σιγα θα έρθουν και οι μεγαλύτερες αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πολη ειναι ομορφη και γραφικη το κομματι της κουκουμιτσας δεν υπαρχει πουθενα, ομως οι κατοικοι δεν προσεχουν τον τοπο τους ,επικρατει "κανω οτι γουσταρω' ετσι αντι να ειναι στολιδι να εινα far west.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πολη ειναι ομορφη και γραφικη το κομματι της κουκουμιτσας δεν υπαρχει πουθενα, ομως οι κατοικοι δεν προσεχουν τον τοπο τους ,επικρατει "κανω οτι γουσταρω' ετσι αντι να ειναι στολιδι να εινα far west.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω οτι το Αστυνομικο τμημα της Βονιτσας θα επρεπε να ειναι σε κεντρικο σημειο της πολης. Εκει που ειναι τωρα ειναι σαν να μην υπαρχει. Δεν ξερω αν ειναι θεμα του Δημου αλλα δεν ειναι κακο να προσπαθησει. Βεβαια το κρατος εχει να βγαλει περα τους δηθεν προσφυγες αντι να επανδρωσει οσα τμηματα εχουν αναγκη. Στην υπηρεσια των "προσφυγων" αστυνομια και στρατος. Προσφυγες ειναι ενα τριαντα τοις εκατο και θα μπορουσαμε να τους βοηθησουμε ολοι. Οι υπολοιποι να πανε απο εκει που ηρθαν οπως πακιστανοι, αφγανοι, μαροκινοι, μπαγκλαντεσιανοι. Εχουν πολεμο κι αυτοι και δεν το ξεραμε? Μαλλον αδειασαν τις φυλακες τους και εστρεψαν ολη τη σαρα και μαρα προς τα εδω. Και καλουνται τωρα η αστυνομια και ο στρατος να υπηρετησουν αυτα τα αποβρασματα μαζι με τα αποβρασματα τα δικα μας (πολιτικους μας). Ερχονται δυσκολες μερες για ολους μας κι ας προετοιμαστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο