Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Επίσκεψη του Δημάρχου στο έργο για την υδροδότηση του Αγ. Κωνσταντίνου.

Γ. Παπαναστασίου: Δεν μπορεί το Αγρίνιο, με τόσα νερά, να έχει πρόβλημα ύδρευσης. Με όραμα και σχέδιο υλοποιούμε έργα που θα δώσουν οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα.Επιτόπιο έλεγχο στην πρόοδο των έργων για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην υδροδότηση του Αγ. Κωνσταντίνου και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΑ κ. Γιώργος Παπαναστασίου...


Η πρώτη φάση της συνολικής παρέμβασης βρίσκεται σε εξέλιξη στο ύψος του Πολυκλαδικού Λυκείου, όπου, εξειδικευμένο συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται η ΔΕΥΑΑ, κατασκευάζει το έργο χωρίς να απαιτείται η διακοπή της λειτουργίας του κεντρικού αγωγού προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία των κατοίκων, αγωγό διπλάσιου διαμετρήματος  ο οποίος θα τροφοδοτεί απευθείας και συνεχώς τη δεξαμενή με αποτέλεσμα να βελτιωθεί το φαινόμενο έλλειψης νερού κατά τις ημέρες με υψηλή κατανάλωση.

Η δεύτερη φάση του έργου προβλέπει την αλλαγή του παλαιού αγωγού με καινούριο και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό των παρεμβάσεων του Δήμου Αγρινίου με στόχο την εξασφάλιση της επαρκούς ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή.
  
«Το έργο αυτό, που εντάσσεται στο σύνολο των μελετών, των εξελισσόμενων αλλά και των προγραμματιζόμενων έργων της ΔΕΥΑΑ, είναι σημαντικό καθώς θα βελτιώσει τα φαινόμενα έλλειψης νερού, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Τόσο με αυτό το έργο,  όσο και με μία σειρά μελετών και έργων που σχεδιάσαμε, υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε, όπως  η δημιουργία νέου αγωγού από το Καστράκι στο Αγρίνιο, επιχειρούμε να δώσουμε λύση σε χρόνια προβλήματα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες του Δήμου μας, μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρξε καμιά σχετική πρόβλεψη. Δεν μπορεί το Αγρίνιο, με τόσα νερά, να συνεχίσει να έχει πρόβλημα ύδρευσης», τόνισε με νόημα ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου.

…………………..ΒΙΝΤΕΟ……………………………………….
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο