Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Χαμός με Βελισσάρη: Εριχναν ουίσκι και άναψαν φωτιά σε πανηγύρι…

Πανικός επικράτησε σε πανηγύρι στο Αστέρι Αχαΐας.
      Κατά την διάρκεια του μεγάλου πανηγυριού μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη έδωσε παραγγελιά, αυτή έγινε… πραγματικότητα και έτσι ο χώρος πήρε φωτιά!........

ΒΙΝΤΕΟ


       Αμέσως ήρθαν δεκάδες μπουκάλια ουίσκι, με τους παρευρισκόμενους να τα χύνουν στην πίστα και να ανάβουν φωτιά μπροστά στον τραγουδιστή......    .....που συνέχισε απτόητος να τους διασκεδάζει. Το τραπέζι λαμπάδιασε και ένας από τους σερβιτόρους ήταν εκεί με ρόλο πυροσβέστη , πετώντας κάθε φορά νερό πάνω στα πανέρια από λουλούδια που καιγόντουσαν .

Πηγή: flashstar.skaipatras
http://www.agrinionews.gr/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετα ήρθε ο ψυχίατρος με την κλούβα! Την ώρα που άνθρωποι πεινάνε άλλοι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα κάνοντας επίδειξη. Άραγε τι σκέπτονται εκείνη την ώρα, αν μπορούν να σκεφτουν, αν τους έχει αφήσει ζωντανό κανένα εγκεφαλικό κύτταρο το αλκοολ.

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι η κ ρ ί σ η που βιώνουν οι επιδοτούμενοι αγρότες της Αχαίας και ρένουν 10 μπουκάλια ουίσκυ ( περι τα 800 και βάλε ευρώ ) για ένα τραγούδι που δεν καταλαβαίνεις και τι λέει... Μετα αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδω που φτάσαμε ως χώρα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 10.22 ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μνημόνια και άγιος ο θεός. Μας χρειάζονται!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας τα λεφτά του τα χαλάει οπωσ αυτός επιθυμεί.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεται ο απλος πολιτης . υπαρχει κρατος και αν υπαρχει γιατι δεν λειτουργει

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας να τα χαλάει όπως θέλει ανώνυμε 2:01 αλλά να τα κάνει αθόρυβα γιατί αυτό είναι μεγάλη πρόκληση γι'αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα πρωστοζην και πίστεψε με αυτοι είναι πάρα πολύ!!!