djdfj
Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος επισήμανε μιλώντας στη «Σ» πως «είχαν σταλεί όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν και είχαν δημοσιευτεί μάλιστα, αλλά μας ενημέρωσαν για την εκ νέου αποστολή τους λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζαν, κάτι που κάναμε άμεσα. Εκκρεμεί ακόμη η αποστολή των στοιχείων για το Κατράκειο, διότι ήταν ανενεργό για πέντε ολόκληρα χρόνια. Εμείς ωστόσο συντάσσουμε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, ενώ θα επισυνάψουμε ότι χρειαστεί για να αποδείξουμε πως πράγματι επί πέντε χρόνια ήταν ανενεργό. Η αποστολή των στοιχείων αυτών είναι, θέμα ωρών να γίνει».
ghjljlhjljhΟ Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας τόνισε πως «τα στοιχεία εστάλησαν και έχω διαβεβαίωση γι’ αυτό από τον αρμόδιο και προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου. Προφανώς η λίστα δεν είναι ανανεωμένη».

ghkghkghkΟ Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης επισήμανε πως επί της ουσίας το ζήτημα δεν αφορά τον Δήμο, αλλά το Λιμενικό Ταμείο και την κεντρική του Διοίκηση και όχι αυτή της Αμφιλοχίας.

fgjfgfgkfgkΟ Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος σχολίασε πως «τα στοιχεία επί της ουσίας είναι στατιστικά και τυπικά, ωστόσο, ότι έπρεπε να σταλεί έχει σταλεί. Τα στοιχεία αυτά πάντα κατατίθενται αλλά με κάποια καθυστέρηση και πάντα βγαίνει μια εκδίδεται εγκύκλιος που στοχεύει στην υπενθύμιση του ζητήματος και αναφέρει όλα τα νομικά πρόσωπα που δεν έχουν καταθέσει στοιχεία μέσα στις πρώτες μέρες».

ghghlghlghlΗ «Σ» επιχείρησε να επικοινωνήσει και με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη χωρίς όμως επιτυχία.

asfasEνώ σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, δεν υπάρχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος από την Δημοτική Αρχή.
xondros1