Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΧΙΟΥΜΟΡ: Αφού παραμένει άφτιαχτη, έφεραν πισίνα στη πλατεία Φυτειών....

   Από ευρηματικότητα και από χιούμορ οι Φυτειώτες, άλλο τίποτα! 

    Έτσι ο φίλος Γιάννης Φουρνέλης που κατοικεί στην Αμερική, αφού παραμένει η κεντρική πλατεία Φυτειών άφτιαχτη και γιαπί, εδώ και καιρό αφού έφτιαξε ένα σκίτσο για να σατιρίσει λίγο την κατάσταση,  γράφει: 

  "Τελικά φέτος το καλοκαίρι δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε στο χωριό μας, αλλα μην νομίσετε, τα νέα τα μαθαίνουμε και έχουμε τις πηγές μας που μας δίνουν τις αποκλειστικότητες!
    Εδώ λοιπόν βλέπουμε τα έργα που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Φυτειών, οχι μόνο δεν χαλάσανε το μπουστάνι που είχε πέρυσι αλλά αναβαθμίζουνε τον όλο χώρο με την πανέμορφη αυτή πισίνα!.........
   Έτσι λοιπόν θα μπορούν όλοι να βάζουν και τα ζαρζαβατικά τους αλλα και να κάνουν και τις βουτιές τους να δροσίζονται. Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ φυσικά!!!............   Μακάρι και τα υπόλοιπα χωρια του δήμου μας να είχανε τα ίδια μυαλά όπως στο χωριό μας!!!

ΥΓ: Περιμένουμε να μας στείλουν κι άλλες photos από τις επόμενες εξελίξεις -ακούσαμε κάτι για ΦΥΤΕΙΕΣ RESORT, σας υποσχόμαστε σύντομα να αναρτήσουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελειωμένη δουλειά!
Άντε καλό καλοκαίρι συγχωριανοί!......"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΝΕΛΗΣ

2 σχόλια:

  1. Γιαννη φιλε το χωριο μετατρεπεται σε μια μικρη μυκονο απο τους φωστηρες που εκλεχτηκαν,δεν εχει κανεις την ευθιξια να παραιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΣΟ ΚΑΙ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ;ΚΑΙΝΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ;ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;Ε ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΙΑ ΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΠΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο