Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι καταστροφές σε αυτοκίνητα...

Επειδή η κατάσταση με τις καταστροφές σε αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι έχει παραγίνει, η Αστυνομική Διεύθυνση έχει εντείνει την προσπάθεια για τον εντοπισμό των δραστών που τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων και καταστρέφουν καθρέφτες και τζάμια.
Επίσης τελευταία αναφέρθηκαν και κρούσματα επίθεσης με νεράντζια σε σπίτια. Μάλιστα αναφέρθηκε κρούσμα όπου άγνωστοι πέταξαν στα τζάμια ενός σπιτιού νεράντζια και τα έσπασαν.....
Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων οι αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους προκειμένου να βρουν τους δράστες. Οι έλεγχοι όμως έχουν αποτελέσματα και σε άλλες παραβάσεις. Χθες το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 17χρονος νεαρός ο οποίος οδηγούσε ένα δίκυκλο χωρίς άδεια οδήγησης έχοντας και ένα μαχαίρι στην κατοχή του, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του επειδή του έδωσε το μηχανάκι το οποίο ήταν στο όνομά του. Δυο ώρες αργότερα η Ασφάλεια Μεσολογγίου συνέλαβε άλλον έναν νεαρό, ο οποίος επίσης είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. 
Οι πληροφορίες όμως λένε ότι ο πρώτος νεαρός μαζί με ένα φίλο του έκοβαν νεράντζια από τα δέντρα του δρόμου και όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία προσπάθησαν να διαφύγουν πετώντας βέβαια τα νεράντζια. Όταν οι αστυνομικοί τους βρήκαν στο λιμάνι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπαν ότι θα πετούσαν τα νεράντζια σε σπίτια. Επειδή όμως δεν πιάστηκαν την ώρα που έκαναν αυτή την πράξη, σαφώς και δεν θα κατηγορηθούν για κάτι τέτοιο. Το ζήτημα όμως είναι να σταματήσουν αυτού του είδους οι ενέργειες, οι οποίες πιθανά να προέρχονται από ανώριμους νεαρούς που τις θεωρούν παιχνίδι, την ίδια ώρα που καταστρέφουν περιουσίες.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο