Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΦΥΤΕΙΕΣ: Πρώτα τους πυροβόλησαν και μετά τους χτύπησαν με ξύλα στο κεφάλι!

        Σε μια αποτρόπαια πράξη προχώρησαν χθες νωρίς το απόγεμα μια οικογένεια από τη Λεπενού του δήμου Αγρινίου, σε βάρος δυο αδελφών από περιοχή το Κουβαρά για κτηνοτροφικές διαφορές. 
     Πιο συγκεκριμένα τα δυο αδέλφια από την περιοχή του Κουβαρά κάλεσαν τους θύτες τους να λύσουν κάποιες κτηματικές διαφορές σχετικά με την βοσκή δυο βοδιών στο δικό τους χώρο.
       Τα αίματα όμως άναψαν και πάνω στον καυγά ο 48χρονος, ένας από τα αδέλφια που κλήθηκαν στο χώρο, έσπευσε στο αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν στη συνάντηση, πήρε μια καραμπίνα και χωρίς να διστάσει πυροβόλησε τα δυο αδέλφια στα πόδια. 
       Παρόλο που τα δυο αδέλφια ήταν αιμόφυρτα οι δράστες πατέρας 74 ετών και οι δυο του γιοι του 45 και 48 ετών προχώρησαν σε μια ακόμη πιο ειδεχθή πράξη. Άρπαξαν ξύλα και χτύπησαν με αυτά τα δυο αδέλφια στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τα τραυματίσουν εκ νέου......



     Τα θύματα φέρουν σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr τραύματα στη λεκάνη, στα πόδια και στο γοφό και μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινηστεί ποιος κάλεσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τα δυο αδέλφια στο νοσοκομείο Αγρινίου.
     Το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος και των τριών δραστών ενώ αμέσως μετά τις πράξεις τους έσπευσαν να εξαφανιστούν από το σημείο. Η αστυνομία αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές βρίσκεται στα ίχνη του ενώ τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό τους.

http://agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο