Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Δεν υποστέλλω τη σημαία του αγώνα κατά της διαφθοράς»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρα 19:30 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Πριν  τη συνεδρίαση κατέθεσα στη πρακτικογράφο γραπτή αίτηση και παρακάλεσα  να πρωτοκολληθεί. 
    Με την αίτηση ζητούσα να τεθεί ως θέμα προς συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης: «Άρθρο του προέδρου του Κέντρου που αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες». 

Συγκεκριμένα ζητούσα:
1)-την τοποθέτηση καθενός μέλους του ΔΣ του Κέντρου ή ως σύνολο για το άρθρο
2)-Την αποστολή σε εμένα αναλυτικών και επικυρωμένων πρακτικών που αφορούν τη  συνεδρίαση  ως προς το παραπάνω θέμα.

     Εισερχόμενος ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  στην αίθουσα συνεδρίασης είπε: «Η χρήση κινητών τηλεφώνων και η λήψη φωτογραφιών απαγορεύεται. Αν αύριο δω φωτογραφίες σε ιστοσελίδες θα πάω στον εισαγγελέα!»!!!!!!!!!. Δήμαρχε κ. Αποστολάκη Γεώργιε συμφωνείτε με την άποψη αυτή;........

 
       Αφού συζητήθηκαν τα θέματα της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος του Κέντρου είπε στα μέλη του ΔΣ,  ότι υπάρχει η αίτηση μου. Είπε δεν μπορεί να τη διαβάσει λόγω κακού γραφικού χαρακτήρα μου. Τη διάβασα εγώ και τότε ο Πρόεδρος είπε το άρθρο δεν αφορά εσάς κ. Τριαντακωνσταντή και δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση. Τα άλλα μέλη του ΔΣ δήλωσαν άγνοια του άρθρου και το θέμα έκλεισε.

      Βγήκα έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης και κάνοντας δύο βήματα στην αυλή του Παιδικού Σταθμού της Βόνιτσας δέχθηκα αήθη, απρόκλητη πεζοδρομιακού χαρακτήρα φραστική  επίθεση  από δύο άτομα άγνωστα σε μένα.
      Τότε ο Πρόεδρος μου είπε να πάω στο γραφείο του, το οποίο και έπραξα. Τα δύο άτομα εισήλθαν στο γραφείο του Προέδρου του Κέντρου συνέχισαν, ειδικά ο ένας,  την φραστική επίθεση εναντίον μου. Διατήρησα την ψυχραιμία μου ως όφειλα πρωτίστως στον εαυτόν μου. Με τη παρέμβαση του Προέδρου, του κ. Τραυλού, της κ. Πανταζή και της κ. Μπουμπούλη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και Δημοτικών Συμβούλων τα δύο άτομα αποχώρησαν με ύβρεις και απειλές εναντίον μου,  ειδικά από το ένα. 

      Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Κέντρου μου είπε να συζητήσουμε. Του απάντησα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα αν σε μία εβδομάδα (αρκετός χρόνος) σε όλες τις ιστοσελίδες που ανήρτησαν το άρθρο του στείλει το απλό: Να δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν εννοούσε εμένα στο άρθρο-λιβελογράφημα. Το τι θα πράξει δεν γνωρίζω.

     Με το φυσικό πρόσωπο κ. Αποστολάκη Παντελή δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν ασχολούμαι τώρα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ δια βίου. 
       Στο  άρθρο του αν υπέγραφε ως φυσικό πρόσωπο δεν θα έδινα καμία απολύτως σημασία. Υπογράφει όμως με τη θεσμική του ιδιότητα, αυτή του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου. 
    Εγείρεται συνεπώς μεγάλο πολιτικό πρόβλημα. Στη πολιτική του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου έκανα, κάνω και θα εξακολουθήσω να κάνω κριτική. Τόσο απλά είναι τα θέματα.
      Αν δεν αντέχει τη κριτική ο Πρόεδρος, τα μέλη της πλειοψηφίας και αν χρειασθεί και της μειοψηφίας με ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Τη πολιτική αντιπαράθεση προσπαθούν μερικοί να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. Δεν θα πέσω στη παγίδα τους. 
Δεσμεύομαι απέναντι σας 
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης Γεώργιος και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τι λένε για όλα αυτά; ΟΨΟΜΕΘΑ.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε μΑς Κώστα ολο λόγια λες ..και στο συμβούλιο που Θα μεταφέρονταν τα σκουπίδια απο την Λευκαδα δεν πηγες τα βρήκες με τον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ κ ετσι τα λες τα αλλα ...xiromeronews παρακαλω να μπει το σχόλιο μου δεν βρίζει κανέναν την άποψη μου λεω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια απόδειξη ότι ο κύριος προσπαθεί να αναδυθεί στην επιφάνεια , από την αφάνεια που τον καταδίκασε η ψήφος των σσυνδημοτών του πολλές φορές. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι αιτήσεις δεν κατατίθενται τη τελευταία στιγμή στη πρακτικογράφο – η οποία κακώς τηνν παρέλαβε- αλλά στο πρωτόκολλο. Δεν νομίζει ότι τα μέλη θα πρέπει να είναι ενήμερα για τα θέματα που πρέπει να συζητούν ; Αλλά έμαθε στα εκ του προχείρου, για αυτό τα δημοσιεύματά του δεν έχουν κανένα ενδιαφερον , ούτε της πλάκας. Ποιος του είπε ότι ο καθένας δεν έχει το δικαίωμα να αρθρογραφεί και να παρουσιάζει το έργο του και τις προθέσεις του ; Τι είδους φασισμός είναι αυτός; ΑΠΑΓΟΕΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ; Αξέχαστε Κουτσόγιωργα…. . Ας το ξεχωρίσει στο μυαλό του ότι άλλο Απολογισμός έργου, αλλά ένα δημοσίευμα. Και ποιος του είπε ότι οι υπάλληλοι πρέπει να εργάζονται αποκλειστικά για αυτόν τον κύριο; Ζητά στοιχεία που με ευκολία μπορούσε να βρει ο ίδιος χωρίς να απασχολούνται οι υπάλληλοι , οι οποίοι επιτέλους πρέπει να απασχολούνται με το κύριο έργο τους και όχι με τη γραφειοκρατία που επιβάλλουν οι σωρεία των άσκοπων αιτήσεών σας. Τι νομίζετε ότι κάνετε έτσι ; Φανταστείτε τον εαυτό σας , αντί να διδάσκετε να ασχολείσθε με πάρεργο. Ποιός θα ασχολείται με τα παιδιά ; Γιατί θεωρείτε τους δημ υπαλλήλους ως δικούς σας ; Αφήστε τους επιτέλους να δουλέψουν επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και όχι με τις άσχετες , ασκοπες και εκ του πονηρού αιτήσεις . Μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε και εσείς στην αίθουσα, μια και πληρώνεστε σαν καθηγητής....;

    Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. τριαντακωσταντής ότι, τα πρόσωπα χαρακτηρίζουν μια θέση. Αυτά ενεργούν , επιτυγχάνουν ή αποτυγχάνουν. Διαφορετικά, κάθε κριτική αναφορά είναι κενή. Τι κρίνει ; Το θεσμό; Ας αφήσει τις δικαιολογίες και ας το ξεχωρίσει στο μυαλό του. Εύκολο.
    Όσο αφορά τον ισχυρισμό του ότι «δεν προκαλεί» , ας το εκτιμήσει καλλίτερα μετά από τόσες φωνές και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πέτυχε.

    ΥΓ Λες να αντέχει το μπλογκ τη δημοσίευση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ δεν βρήκες Πατριώτη ούτε μια λέξη συμπάθειας για την φραστική επίθεση και την βαρβαρότητα που δέχτηκε ο Τριαντακωνσταντής, αναμασάς εδώ και καιρό τα ίδια υπονοούμενα, γεμάτα κακία και δόλο λόγια, σε βάρος του, γιατί φαίνεται ότι έχει γίνει ο «εφιάλτης» σου....
    Μάθε Πατριώτη ότι ο Τριαντακωνσταντής είναι ασυμβίβαστος δημοκράτης, μαχητικός, άτεγκτος και αμείλικτος διώκτης κάθε παρανομίας απ’ όπου κι αν προέρχεται.
    Τέτοιους Άνδρες χρειαζόμαστε για να βγει ο τόπος μας από την παρακμή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο