Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε το επίσημο έγγραφο- Απάντηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη για τις απευθείας αναθέσεις!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

     Μία από τις υποθέσεις που έστειλα για έλεγχο νομιμότητας στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας είναι και οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται διαχρονικά στο  Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. 
       Τόνισα πολλές φορές, δεν αναζητώ την δημοσιότητα αλλά απαιτώ τη χρηστή, δίκαιη και αποτελεσματική διαχείριση του Δημοτικού και Δημόσιου χρήματος από τους αιρετούς του Δήμου μας. Φυσικά για τούτη τη πολιτική μου πράξη δεν πήρα, ούτε πρόκειται να πάρω την άδεια κανενός. 
      Γνωρίζω ότι έρχομαι σε σύγκρουση με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Αν το σκοπό μου που ανάφερα παραπάνω, μερικοί δεν τον κατανοούν ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν με αφήνει παγερά αδιάφορο. 
    Τη πολιτική κριτική κάποιοι δεν την αντέχουν, πανικοβάλλονται και βρίσκονται σε σύγχυση. Δικό τους πρόβλημα. 
      Σε προσωπική αντιδικία που προσπαθούν, να μεταθέσουν την δημόσια κριτική μου, τους πληροφορώ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είναι πολύ μικροί πολιτικά ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. Αυτά για σήμερα.

Αγαπητοί Αναγνώστες 
     Διαβάστε το παρακάτω επίσημο έγγραφο.....



  ....που υπογράφει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σε απάντηση, προφανώς της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου  με κοινοποίηση στον Γενικό Επιθεωρητή  Δημόσιας Διοίκησης, της αναφοράς- καταγγελίας μου για τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο μας:

    Μετά από τις δημοσιεύσεις μου εσείς συμφωνείτε με την απάντηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη; 
    Ο κ. Δήμαρχος δεν αναφέρει μια κρίσιμη λέξη που αναφέρει η σχετική νομολογία. Η λέξη κλειδί είναι, τα ποσά που αναφέρει ισχύουν ΕΤΗΣΙΩΣ συνολικά.
Παράλειψη; -Δεν γνωρίζω. 
Λάθος; -Δεν γνωρίζω. 
Άγνοια που απευθύνει την απάντηση του; -Δεν γνωρίζω.

      Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αναφέρει «το όριο της απευθείας ανάθεσης ποτέ δεν ξεπέρασε ο Δήμος μας κλπ». 
     Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης δεν περιορίζεται στη δική του χρονική περίοδο που έχει τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικεί το Δήμο, αναφέρει και τη προηγούμενη δημοτική περίοδο !!!!! Τυχαία; Δεν νομίζω; Το λόγο που το έκανε , δεν τον γνωρίζω.

Γεγονός είναι ότι οι πολιτικές αυτές είναι εις βάρος των Δημοτών.
Αυτές  τις  πολιτικές  αντιπαλεύω με καθαρή συνείδηση και ψηλά το κεφάλι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Τη Δευτέρα συνεχίζουμε τις δημοσιεύσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα για τον Οικονομικό Ελεγχο του δήμου απο ορκωτούς λογιστές.
    Κατά τα άλλα,έχει δίκιο ο Κυριος Τριαντακωσταντής που επισημαίνει το Ετησιο όριο των 20.000

    Να δούμε τι έχουν να πουν (εάν έχουν) τα λαλίστατα παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για αυτόν τον όμορφο τόπο να μην έχει την ανάπτυξη που του αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΒΥΤΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΗΡΘΑΝ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Στούπας συμφωνεί με το Δήμαρχο; Αν δεν έχει δίκιο ο Δήμαρχος τι θα κάνει; Γιατί πολιτεύεται αντίθετα με αυτά που έλεγε ο Λάκιας μέχρι να πάρει τη ψήφο των Δημοτών; Γνωρίζει πως λέγεται αυτός που άλλα λέει και άλλα κάνει; Τι περίμενε από τον Αποστολάκη; Ακόμα δεν κατάλαβε ο Λάκιας ότι τον χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος; Οι γυρολόγοι στη πολιτική πάντα την ίδια κατάληξη έχουν. Γίνονται καταγέλαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος κορόιδευει ποιον;για δες Κώστα τι εχει πληρώσει ο δήμαρχος χωρίς την έγκριση του επιτρόπου και μετα μιλαμε !ολα τα παλια του 2010 οφειλές πληρώσε αλλα εκει δεν μιλάς !δεν σε αφήνει ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ο αρχηγός σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τριαντακωνσταντη.... αυτα τα πραγματα γινονται επι δεκαδες χρονια σε ολους τους δημους της χωρας τωρα σε επιασε εσενα το
    παραπονο και τα εχεις βαλει με ολους και με ολα ξαφνικα αρχισες να βαζεις ονοματα επιχειρησεων και ποσα τουρλου τουρλου.
    γιατι ομως??? που ησουν ολα αυτα τα χρονια???? τα παραπονα στις κυβερνησεις που εχουν δωσει το δικαιωμα στους δημους
    για απευθειας αναθεσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη Δευτέρα θα δημοσιευτούν όσα πλήρωσε η Δημοτική Αρχή για οφειλές πριν την 1-1-2011.Μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. ΕΓΩ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ.

    Η συνέλευση στη Πογωνιά πήρε μία ομόφωνη απόφαση. Η απόφαση θα συζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθεί η τελική απόφαση. Φρόντισε εσύ φίλε Ο Δήμαρχος σου όπως λες , να τη σεβαστεί την απόφαση. Το πρόβλημα του νερού που έχουμε 15 χρόνια μας ξεσήκωσε φίλε. Γνωρίζω ποιος είσαι και έλα να κουβεντιάσουμε. Αν ο Δήμαρχος σου που ψήφισες δεν έφερε βυτία με νερό, εκεί να πας να κάνεις τα παράπονα σου. Εγώ σας υποσχέθηκα ΑΓΩΝΑ. Τον κάνω 2 χρόνια τώρα και θα συνεχίσω να το κάνω. Κατάλαβες;
    Για το θέμα του εγγράφου τι λες; Σφυρίζεις αδιάφορα; Πάρε θέση και επώνυμα.

    Φίλε αναγνώστη
    Σε άλλους να πείτε που ήτανε τόσα χρόνια. Εγώ από το 1977 παλεύω και συμμετέχω σε όλους τους πολιτικούς αγώνες και κοινωνικούς αγώνες.

    Το σημερινό δημοσίευμα θα έχει και συνέχεια .Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ. Κάντε υπομονή.
    Το επιχείρημα σε όλους τους Δήμους τα ίδια γίνονται με ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Η διαχείριση του Δημοσίου χρήματος γίνεται ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όριο των απευθείας αναθέσεων, σημασία έχει το πως γίνονται οι αναθέσεις, με ποια κριτήρια δηλαδή και εδώ είναι καθαρό ότι τα κριτήρια του δημάρχου και των περί αυτόν είναι καθαρά ψηφοθηρικά, συμφεροντολογικά και σε κάθε περίπτωση αδιαφανή.
    Και καλά για τον δήμαρχο δεν αποτελεί έκπληξη, όμως για κάποιον από τους αντιδημάρχους του και κάποιους δημοτικούς του συμβούλους; Μα τόσο ξέπεσαν;…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο