Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτό για το κοινό AWACS στην βάση του Ακτίου - Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

      Ξεκινούν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου οι τετραήμερες εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.
     Στο Άκτιο στην αεροπορική βάση θα λειτουργήσει έκθεση η οποία θα είναι ανοιχτή και προσβάσιμη για το κοινό ενώ από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται και το AWACS το οποίο θα μπορέσουν να δουν και να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες......



    Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι ώρες για το κοινό θα είναι στις 5 Νοεμβρίου από 09:00 έως 13:00, 6 και 7 Νοεμβρίου από 09:00 έως 17:00 και στις 8 Νοεμβρίου από 13:00 έως 17:00.

http://www.pamepreveza.gr/

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΚΤΙΟΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ [ΒΟΝΙΤΣΑ] ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ... ΜΟΝΟ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ο Κος ΔΙΗΚΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΑΡΕΙΣΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΔΩ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ....ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ.Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα τα λες.Ομως οι βονιτσανοι δεν εχουν χαλαση ουτε ενα ευρο στα γυρο χωρια που αρμεγουν καθε μερα. Σας ετσουξε τωρα τα θελετε ολα φαταουλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παμε να δουμε το AVAGS για να νιοσουμε εθνικα υπερηφανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο