Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

7 πρωταθλητές Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing to FIGHT CLUB KAKARELIS


         Τις κορυφαίες διακρίσεις στο νόμο ΑΙΤ/ΝΙΑΣ έφερε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing κάτω των 18 ετών. Ο κορυφαίος σύλλογος του Αγρινίου ήταν και μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από το Αγρίνιο. 
      Άλλωστε ο προπονητής του συλλόγου Κακαρελης Νίκος είναι ο μοναδικός προπονητής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο άθλημα του kick boxing. Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας με 6 αθλητές 7 μετάλλια. 3 αθλητές του συλλόγου πήραν το εισιτήριο για την εθνική ομάδα, περνώντας ταυτόχρονα και τα μόρια τους για τα πανεπιστήμια............

 
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε η μοναδική επίσημη και αναγνωρισμενη ομοσπονδία ΠΟΚ. Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια ήταν.

-ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -54 ΚΙΛΆ LOW KICK 
-ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -57 ΚΙΛΆ K1
-ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -70 ΚΙΛΆ K1
-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -74 ΚΙΛΆ LOW
-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -52 ΚΙΛΆ KICK LIGHT
-ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ -69 ΚΙΛΑ LOW KICKS 
-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ -74 ΚΙΛΑ Κ1

      Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που πραγματοποιησαν εκπληκτικές εμφανίσεις,κατακτώντας μετάλλια.Ένας από τους 3 καλύτερους αθλητές από όλες τις ηλικίες ήταν ο αθλητής του fight club kakarelis ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ο οπιος απέσπασε τα συγχαρητήρια των διαιτητών αλλα και των προπονητών ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα στο kick boxing. Ο ΜΥΖΗΘΡΑΣ θεωρείτε από τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία του στον κόσμο. 
    Συγχαρητήρια και στον προπονητή ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ το μοναδικό αναγνωρισμενο από το κράτος για την σπουδαία δουλειά που κάνει και τις μεγάλες διακρίσεις που φέρνει στο Αγρίνιο στην πυγμαχία και το kick boxing.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο