Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

4 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO DO


4 αθλητές της Kakarelis team διακρίθηκαν στα πανευρωπαϊκά  πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν τον Οκτώβριο.  
    Ο Δημόπουλος Βασίλης και η Πασχάλη  Δήμητρα κατέκτησαν  το  χάλκινο μετάλλιο  στο  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κωφών  ενώ ο Καλλιφωνης Χριστόφορος την 5η θέση στο  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων- νεανιδων.  Ο Γιαμαλακης Νίκος  κατέκτησε την 9η  θέση  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων. 
     Οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κατάφεραν να κερδίσουν τα μόρια τους για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν και να φτιάξουν το μέλλον τους........

 
      Η σωστή προετοιμασία των αθλητών απο τον προπονητές τους Κακαρελη Νίκο - Αλεξιο έφεραν τις μεγαλύτερες διακρίσεις των τελευταίων χρόνων στο ΑΓΡΙΝΙΟ αποδεικνιωντας οτι στις πολεμικές τέχνες δεν υπάρχει συναγωνισμός και ότι ο σύλλογος είναι ο μοναδικός που φέρνει διακρίσεις επίσημες στο ΑΓΡΙΝΙΟ. 
    Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας συμμετείχε και στην πρόκριση της νότιας Ελλάδας παίδων -κορασίδων με 8 αθλητές πραγματοποιοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και καταφερνοντας να  πάρει  4  προκρίσεις για το  πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασιδων.  
       Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας ήταν  και ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που κατάφερε να  διακριθεί  για  μια ακόμα φορά.  Είναι  και  ο μοναδικός σύλλογος με  πρωταθλητές στο άθλημα  της πόλης  και  μέσα από την σωστή δουλειά καταφέρνει  να είναι  πάντα  στους  κορυφαίους συλλόγους της  Ελλάδας. 
     Οι αθλητές που  προκρίθηκαν είναι: Τσιγκας Λεωνίδας, Μεσυνδιανου Ρέα, Σιασου Αγγελική και  Τσιγκα Μαριτινα. Οι αθλητές που δεν κατάφεραν να προκριθούν ειναι οι Φωροσκουφης Πάνος, Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος, Καλτση Φαιη και Μπιτσικωκου Δήμητρα.
                    Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας  αλλά και στους προπονητές Κακαρελη Αλέξιο και Κακαρελη Νίκο - Ζωή Κακαρελη για την σπουδαία δουλειά που  κάνουν  στους αθλητές και  κρατάνε  το  νομό μας και την  Ελλάδα  τόσο  ψηλά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο