Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ηρακλής Αστακού: Έχασε άδικα στο τελευταίο λεπτό με 1-0 μέσα στον Εμπεσό

     Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ηρακλής Αστακού έδειχνε έτοιμος να αποσπάσει ισοπαλία, στάθηκε άτυχος και μόλις στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Θωμάς Πλάτανος των γηπεδούχων, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 85ο λεπτό πέτυχε γκολ και η ομάδα του Εμπεσού πήρε τη νίκη με 1-0.

       Η ομάδα του Εμπεσσού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά και μέχρι το 25ο λεπτό του αγώνα, όπου έγινε μια ϕάση η οποία σημάδεψε το παιχνίδι. 
     Ο Γιώργος Κοτρώτσος, ποδοσϕαιριστής της ομάδας του Αστακού, έβρισε το βοηθό διαιτητή Κορδολαίμη και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τσιρώνης, μετά από συνεννόηση με το βοηθό του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Σε εκείνο το σημείο όλοι οι παίκτες της ομάδας τους Αστακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή και μαζί με αυτούς και οι παράγοντες και ο προπονητής της ομάδας, με αποτέλεσμα την δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα. Αϕού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τσιρώνης, συνέχισε τον αγώνα.
    Μετά από τη διακοπή και με αριθμητική υπεροχή πλέον, η ομάδα του Εμπεσσού, είχε την κατοχή με αποτέλεσμα στο τριακοστό τρίτο λεπτό ο Κυτούγιας με ένα δυνατό σουτ να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ρηγάλου.......



     Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά, οι ϕιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν την ομάδα του Εμπεσσού κυρίως με στημένες ϕάσεις και δυο κερδισμένα ϕάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοϕύλακας της ομάδας, Καραβασίλης και οι αμυντικοί ήταν πάντα εκεί για να εξουδετερώνουν κάθε επίθεση. 
     Ο Καρακασίδης στο 75ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ προσπάθησε να απειλήσει αλλά η μπάλα για δεύτερη ϕορά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση, αρκετά κερδισμένα ϕάουλ, ένα εκ των οποίων αρκετά έξω από την περιοχή, εκτέλεσε απευθείας ο Φάνης Τρυϕέρης με την μπάλα να αποκρούεται από το Ρηγάλο στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

 Το γκολ για την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσού.
Ήρθε κυριολεκτικά στην τελευταία επίθεση, όπου η μπάλα έϕτασε μέσα στην περιοχή από πάσα του Παναγιώτη Λαγοπάτη η μπάλα στον Κώστα Τρυϕέρη, ο οποίος γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ ο Θωμάς Πλάτανος έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Πολύ καλή διαιτησία από τους κ. Τσιρώνη. Χουλιάρα και Κορδολαίμη. 

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ: Καραβασίλης Ι., Τρυϕέρης Θεοϕ., Λαγοπάτης Δημ., Παππάς Αθ., Ρεγκούτας Θωμ., Ζήμος Θωμ., Λαγοπάτης Θεοϕ., Κυτούγιας Χρ., Καρακασίδης Παν. (84’ Πλάτανος Θωμ.), Τρυϕέρης Κων., Τύμπας Δημ. (69’ Λαγοπάτης Παν.).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ρηγάλος, Κουτσολάμπρος, Λιβάνης, Παπαζήσης, Κουνάδης, Tafani, Τζακώστας (84 Lici), Αργύρης, Μπαρμπαρούσης, Κοτρότσος (κόκκινη 25ο λεπτό), Τριάντης (77’ Αργύρης).


http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο