Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πήρε «διπλό» Ακαρνανικός Φυτειών. Νίκη με 0-2 μέσα στην Κατούνα!


      Την ανοδική του πορεία του στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας συνέχισε ο Ακαρνανικός Φυτειών, αφού πέρασε νικηφόρα από την Κατούνα με σκορ 0-2.  Με τη νίκη αυτή, ο Ακαρνανικός Φυτειών πλασαρίστηκε στην Τετάρτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. 
        Η Μεδεών αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», αφού ήταν εξαιρετικά δυνατή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φάνηκε επικίνδυνη. Ωστόσο, ο Ακαρνανικός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευτύχησε να πετύχει νωρίς γκολ.
   Η ομάδα του Μπάμπη Παπαχαραλάμπους μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς τον αγώνα και μόλις στο 5’ από σέντρα του Καραπάνου, ο Τζουλιάνο με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). 
    Το τελικό σκορ 0-2 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Καραλής με κοντινό σουτ μετά από διαγώνια πάσα του Τζουλιάνο........



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: 

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ:
Λασπίτης, Σίμος, Τσιλίκης, Τσάκαλος, Σίμος,  Ζορμπας Αχ, Τσιλίκας (62΄Καραλής), Γαλάνης, Καραπάνος (77΄Ζαρκαδούλας), Τζουλιάνο και Παληγιώργος (87΄Καραπάνος).

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ:
Μπουμπούλης, Γουρούνας (86΄Πατούλας), Μπακαδήμας, Ζωγάκης, Μαυρομμάτης (76΄Σεραφής), Νεοφώτιστος, Τζαβίδης (57΄Θεοδωρέλος), ΛιότσοςΙ, Μπρούμος, ΛιότσοςΙΙ, Τατσέλος.   



1 σχόλιο:

  1. Μεδεων a adăugat 15 fotografii noi.
    19 ore ·
    ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 0-2
    Την ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε η Μεδεών από τον Ακαρνανικό Φυτειών στο γήπεδο της Κατούνας. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον δυο αντεπιθέσεις και σκόραραν στην αρχή και στο τέλος του αγώνα.
    Στο 2' το σουτ του Τατσέλου η μπαλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού των φιλοξενούμενων ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι υπό τις διαμαρτυρίες των Κατουνιωτών. Στο 5΄ αντεπίθεση για τον Ακαρνανικό με τον Ζότα να πλασάρει να τον Μπουμπούλη για το 0-1 μετα την πάσα του Γαλάνη. Στο 19' το σουτ του Νεοφώτιστου από το ύψος της μεγάλης η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι του Λασπίτη. Στο 32' ο Γουρούνας βγάζει τον Μπρούμο απέναντι από τον Λασπίτη αλλά το πλάσε του επιθετικού της Μεδεών δεν καταλήγει στα δίκτυα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε και κάποια αξιοσημείωτη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κατούνα πάλι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται πολύ καλά κρατώντας το''μηδέν''. Πολλά τα δυνατά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων και αυτό είχε ως συνέπεια τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τον μη καταλογισμό καρτών. Η Κατούνα έφτασε πολλές φορές έξω από την περιοχή του Λασπίτη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει . Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες της Μεδεών πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 88' με τους αμυντικούς να διώχνουν η μπάλα φτάνει στον Ζότα στα αριστερά που μπαίνει στην μεγάλη περιοχή πασάρει στον Κάραλη και γίνεται το τελικό 0-2. Παράπονα από τον διαιτητή Μποτίνη έχουν οι γηπεδούχοι.
    ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ(ΛΙΟΤΣΟΣ Γ.): 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2. ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ(ΠΑΤΟΥΛΑΣ) 3. ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ(ΣΕΡΑΦΗΣ) 6.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ) 8.ΛΙΟΤΣΟΣ Β 9.ΜΠΡΟΥΜΟΣ 10. ΛΙΟΤΣΟΣ Μ 11.ΤΑΤΣΕΛΟΣ
    ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ(ΠΑΠΑΧΑΡΛΑΜΠΟΥΣ Χ.): 1.ΛΑΣΠΙΤΗΣ 2.ΣΙΜΟΣ Θ 3.ΤΣΙΛΙΚΗΣ 4.ΤΣΑΚΑΛΟΣ 5.ΣΙΜΟΣ Β 6. ΖΟΡΜΠΑΣ 7.ΤΣΙΛΙΚΑΣ(ΚΑΡΑΛΗΣ) 8.ΓΑΛΑΝΗΣ 9.ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Κ(ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ) 10.ΖΟΤΑΣ 11.ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ(ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο